ZORUNLU AÇIKLAMA!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ağustos 2019, Salı

Gece geç saatlerde bana ait olan sosyal medya hesabım üzerinden 'Göz Altına Alındım' mesajı ile ilgili zorunlu açıklamamdır;

Doğup büyüdüğüm yer olan Eyüp/Rami’de bir arkadaşımla zaman geçirdiğim mekâna (Kahvehane) Polis memurları geldi. Yapılan kimlik kontrollerinin ardından, memur arkadaşlar ‘Aranmam’ olduğunu söyleyip (yalnızca beni) Eyüp Karakoluna götürdü. (00.30 civarı) Sabah 10.00 sularına kadar 4-5 metrekarelik nezarethane de bekletildikten sonra önce Hastahane, ardından Savcının karşısına çıkarıldım.

‘Aranmama’ Sebep Olan Hikâye, Bana Aksettirildiğine Göre Şöyle;

Bir Yönetici ‘Hakaret’ ettiğim iddiasıyla savcılığa başvurmuş. Kendisi ile devam eden 2 Davam olmasına rağmen, NEDENSE bu şikâyetine 1 yıl sonra ifade vermişim!!!

İfadem esnasında da adres olarak BAYRAMPAŞA/TERAZİDERE diye bir adres belirtmişim. (Asla Böyle Bir Adres Beyanım Olmadı) Belirli bir zaman geçtikten sonra Polis Memurları beni Bayrampaşa’da aramış fakat bulamamışlar. Söz konusu adreste oturan kişide, bu ‘Arama’ dan rahatsız olmuş ki kendisi de benim hakkımda Suç duyurusunda bulunmuş…

Her gün E-Devlete giren ve İstanbul’da yaşayan bir vatandaş olarak, ayda en az 1 kez GBT kontrolüne giren bendeniz aylar boyunca bu aranmadan haberdar olamamışım!!!

Netice itibarı ile Savcı hanıma (YALNIZCA) BJK Yöneticileri ile birçok davam olduğunu ve gerek Adaletten, gerek ifade vermekten kaçmak gibi bir durumumuzun ASLA söz konusu olmayacağını anlatıp ‘Aramayı’ kaldırttık.

Sabaha kadar gözümü kırpmadığım için ANLAYAMADIĞIM bu durumu, ancak bu kadar ANLATABİLDİM. Arayan-soran, merak eden-mesaj atan tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Tabi son bir teşekkür de, beni son 7-8 yılda bir an bile yalnız bırakmayan değerli ağabeyim Ahmet Akpınar’ın sahibi olduğu AKPINAR HUKUK ve personeline.

Bir başka macerada, görüşmek üzere!

Hak edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki