1,5 POZİSYONLU MAÇ!

Beşiktaş, eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Eylül 2023, Cuma

BRUGGE'NİN 12 FUTBOL SAHASI;

24.1 yaş ortalamasıyla karşımıza çıkan Club Brugge mütevazi kadrosuyla tam bir proje takımı olarak göze çarpıyor. 8 yıl önceki maç öncesi dikkatimi çeken stadyumun etrafında tam 12 futbol sahasının olmasıydı. Biz transferlerle milyon dolarları savururken onlar düşük bütçeleriyle altyapıdan çıkan gençleriyle kora kor mücadele ediyorlar.

MAÇA GELİNCE...

İlk 15 dakika Brugge baskısında ardı ardına pozisyonlarda yüreğimiz ağzımıza geldi. Ev sahibi ekibin bir de topunun direkten dönmesi Beşiktaş için büyük şanstı.  Ardından Gedson'un müthiş enerjisiyle toparlandık. Pozisyon üretemedik belki ama ilk 45 dakika sonrası topla oynama oranımızı %52 çıkararak soyunma odasına gittik.

İkinci yarı daha dertli toplu bir futbol ortaya koyacağımızı düşünürken ev sahibi ekip ardı ardına gol pozisyonlarına girdi.

Kalesinde Mert devleşmese, yeni transfer stoper takımda ayakta duran bir kaç kişiden biri olan Bailly'in son hamleleri olmasa tarihi bir yenilgi kaçınılmaz olacaktı. Amartey o kadar hata yaptı ki, eğer böyle oynayacaksa Şenol Hoca'nın ona kesin tedbir alması gerek!.

İlk 11'in sürpriz ismi; Genç Demir Ege vasatı aşamazken, Siyah-Beyazlı takımda biraz Gedson biraz da Rosier ayakta durmaya çalıştı. Ama doğrusunu söylemek gerekirse takımın çoğunluğu koşmadı, yürümedi bile! Ev sahibi ekibin Danimarkalı yıldızı Olsen'in harika performansı da övgüye değerdi.

Maçı üzüntüyle bitireceğimizi düşünürken oyuna sonradan giren Cenk Tosun maçın son anlarında fırsatçılığını konuşturarak bizi kabustan uyandırdı.

Beşiktaş dün 1.5 pozisyonla bitirdiği 90 dakikada kötü oynasa da 1 puanı kapmayı bildi. Büyük takım olmak böyle bir şey! 

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki