'17 BİN TARAFTARIN ÖNÜNDE DAHA SERT OYNAMALIYIZ!'

EuroCup’ta tarihinde ilk kez yarı finale kalan Beşiktaş’ta Coach Alimpijevic, Sinan Erdem’de oynanacak kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:28 Mart 2024, Perşembe

'SERT OYNAMALIYIZ'

Başarılı Sırp çalıştırıcı, “Hatalarımızı düzeltmek ve seriyi son maça taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İstanbul’da 17 bin taraftarımızın önünde oynayacağız, kazanmak için bugüne göre çok daha sert oynamamız gerekiyor” dedi.

Haydi Sinan Erdem'e

Avrupa ve Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren Beşiktaş Emlakjet, EuroCup’ta final şansını sürdürmek adına yarın kritik bir maça çıkacak. Yarı finalin ilk maçında Fransa’da deplasmanda karşılaştığı JL Bourg’a yenilen ve seride 1-0 geri düşen Beşiktaş Emlakjet, bu kez rakibini yenerek durumu eşitlemeye çalışacak. Siyah-Beyazlılar’ın en büyük destekçisi ise, taraftarı olacak. Çeyrek finalin tek maç üzerinden oynandığı EuroCup’ta yarı finalde ise seri maçlar sistemi uygulandı. Buna göre de Beşiktaş, evinde oynayacağı yarı final serinin 2. maçın yerini Akatlar’dan kapasitesi yüksek olan Sinan Erdem Spor Salonu’na aldı. Bu değişim sonrası satışa sunulan biletler 1 saat içinde tükenmişti.

‘Oyunumuzu Çok İyi Analiz Etmemiz Lazım’

Coach Alimpijevic, salı günü oynanan ilk maçı ve yarın oynanacak karşılaşma öncesi şunları söyledi: “İlk maç yalnızca Bourg açısından fiziksel geçti. Kendi standartlarımızı göz önünde bulundurursak fiziksel oynamadık. Bourg takımı çok fiziksel oynadı, biz ise çok yumuşak kaldık. Bu durum, kaybetmemizin en büyük gerekçelerinden biriydi. Kaybetmemizin stresle bir alakası yoktu, maçtan önce planladıklarımızı sahaya yansıtamadığımız için kaybettik. Bourg ise maça çok iyi hazırlanmıştı. Oyunumuzu çok iyi analiz etmemiz lazım. Hatalarımızı düzeltmek ve seriyi son maça taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İstanbul’da 17 bin taraftarımızın önünde oynayacağız, kazanmak için bugüne göre çok daha sert oynamamız gerekiyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki