3 BÜYÜKLERİN VERGİ İNDİRİM TALEBİNE BAKAN ŞİMŞE'TEN RET!

Üç büyük kulübün başkanı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret edip vergi indirimi istedi. Bakan Şimşek’in başkanlara olumsuz yanıt verdi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ekim 2023, Salı

BAŞKANLARDAN, BAKANA RİCA ZİYARETİ;

Masterhaber.com'da Kenan İspir'in haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i geçen Perşembe günü makamında ziyaret etti. 

Vergi İndirimi Talebi

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten kulüplerin ödediği vergilerle ilgili indirim istedi. 

Bakan Şimşek'ten Olumsuz Yanıt

Ali Koç, Ahmet Nur Çebi ve Dursun Özbek vergi indirimi istedikleri Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten olumsuz yanıt aldı. Bakan Şimşek’in “Biz ekonomimizin refaha kavuşması için tasarruf tedbirleri alırken, vatandaşımızdan ÖTV, MTV gibi ek vergilerle fedakarlık beklerken böyle bir talebe nasıl evet derim” yanıtını verdiği öğrenildi.

"Uçakların Birni İndi Biri Kalktı"

Görüşmede Bakan Mehmet Şimşek’in Galatasaray Başkanı Durunsun Özbek’e “Transfer döneminde uçakların biri indi biri kalktı. Şov yaptınız. Vergi indirimi istiyorsunuz” dediği öğrenildi.

Bankadan Ret Yanıtı

Üç büyük kulübün başkanları bir ziyaret de bankalara gerçekleştirdi. 4 büyük kulübe Ziraat Bankası koordinasyonunda, Halkbank, Denizbank ve Yapı Kredi'nin katılımlarıyla 2.5 yıl ödemesiz 9.5 yıllık toplam 8,4 Milyar Liraya ulaşacak finansman desteği sağlanmıştı. 

Başkanlar Ali Koç, Dursun Özbek ve Ahmet Nur Çebi’nin bankaların genel müdürlerini ziyaret edip borçların yarısını ödemeyi teklif ettikleri, bu teklifi Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nın kabul ettiği Deniz Bank’ın ise kabul etmediği öğrenildi. İddiaya göre Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş’in başkanlara “Eğer diğer bankalar bize düşen farkı öderse kabul ederim” yanıtını verdiği öğrenildi.

 

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki