ABOUBAKAR GİTTİ, GİDİYOR!

Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde Tüpraş Stadı’ndaki Beşiktaş taraftarlarının kendisini ıslıklaması sonrasında takım arkadaşlarına dert yandı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Mart 2024, Perşembe

GALATASARAY MAÇINDA ISLIKLANDI

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlı ekibin taraftarları, oyuna sonradan girem Vincent Aboubakar'ı ıslıkladı.

25 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 25 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar bu karşılaşmalarda 11 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

ARKADAŞLARINA DERT YANDI

Derbide ıslıklanan Beşiktaş'ın Kamerunlu oyuncusu Aboubakar, takım arkadaşlarına dert yandı. Vincent Aboubakar, “Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek beklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım” şeklinde dert yandı.

AYBABA: KULAKLARINI KAPAT

Tecrübeli futbolcunun bu sözlerinden, Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba da haberdar oldu. Bu sözlerin ardından Aboubakar’la bir görüşme yapan Aybaba, deneyimli isme, “Senin işin sahada. Kulaklarını kapat, işini yap. Taraftar yeri geldiğinde herkese böyle tepki gösterebilir. Futbolda bu var. Futbolcunun işi, hepsine sahadaki performansı ile cevap vermek” diyerek moral verip yol gösterdi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki