ABOUBAKAR KAVGA ÇIKARDI!

Beşiktaş'ta affedilmesi kesin gözüyle bakılan Kamerunlu yıldız golcü Vincent Aboubakar, Brezilya'da kavga çıkardı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Şubat 2024, Salı

Beşiktaş'ta Geleceği Henüz Netleşmeyen 31 Yaşındaki Golcü Aboubakar Hakkında Brezilya'dan Flaş Bir Haber Geldi;

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz Aralık ayında, Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'yı performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakmıştı. Siyah Beyazlı takımda kadro dışı bırakılan oyunculardan Eric Bailly ile yollar ayrılırken, Rosier ve Onana kiralık gönderildi. Rachid Ghezzal ise affedilerek takıma geri döndü. Beşiktaş'ta şu an kadro dışı olan tek isim takımın golcü ismi Aboukabar.

Gremio Başkanı Aboubakar Transferinde İddialıydı!

Kamerunlu futbolcuya birçok kulüp talip olurken, Brezilya'nın Gremio kulübü ise bu ilgisini açıkca dile getiren kulüp olmuştu. Gremio Başkanı Alberto Guerra, GauchaZH web sitesine verdiği röportajda, "Menajerlerin onu Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra Premier Lig'e götürme planı var. Bu seviyedeki bir futbolcu için bu tip talepler normal. Onu çok istiyorum ve bunu Ocak ayında yüksek bir olasılık olarak görüyorum. Oyuncuyu mümkün olduğu kadar çabuk duyurmak istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Affedilmesi Yakın

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Fernando Santos'un takımında görmek istediği Vincent Aboubakar'ı affederek kadroya dahil etmeyi planlıyor. Portekizli çalıştırıcının, yıldız futbolcu ile yüz yüze bir görüşme yaparak kalması yönünde ikna ettiği haberleri basına yansımıştı.   

Gremio Taraftarları İsyan Etti

Aboubakar'ın affedilmek üzere olması, Gremio taraftarlarını kızdırdı. Brezilyalı ekibinin taraftarları Vincent Aboubakar'ı transfer edemeyen yönetimlerine isyan etti. 

"Bir Oyuncuyla Nasıl Pazarlık Yapacağını Bilmekten Bile Acizler"

Gremio taraftarları, Aboubakar'ın Beşiktaş'ta kalmak üzere olmasından dolayı kulüp yönetimini suçlarken; "40 gündür Aboubakar'ı bekliyoruz, şimdi olmadığı açıklanıyor. Bu yönetim kadro dışı bırakılan oyuncuyu alamayıp af dileyecek hale getirdi. Bir oyuncuyla nasıl pazarlık yapacağını bilmekten bile acizler." ifadelerini kullandılar.

Fotomaç

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki