ALMAN BASINI TABAKOVİC'İ BEŞİKTAŞ'A YAZDI!

Bild Gazetesi, Beşiktaş'ın Bundesliga 2'de yer alan Hertha Berlin'in santrforu Haris Tabakovic ile ilgilendiğini ve bu transferi gerçekleştirmek için yönetimin seferber olduğunu ifade etti...
Haberin yayılanma tarihi:21 Haziran 2024, Cuma

KARTAL, TRANSFERDE ÇOK İSTEKLİ;

Sport Bild'in haberine göre, Beşiktaş Tabakovic'i kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Tabakovic, golcülüğü ve performansıyla Siyah-Beyazlı ekibin dikkatini çekti. Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek için bu transferi gerçekleştirmek istiyor.

HERTHA: ''BIRAKMAK İSTEMİYORUZ''

Hertha Berlin'in sportif direktörü Thomas Herrich, Tabakovic'e olası bir Beşiktaş teklifi hakkında şunları söyledi: "Kendimizi kandırmayalım. Kilit oyuncularımıza teklifler yapılacaktır. Ancak takımımızı zayıflatmaya niyetimiz yok."

TARAFTARLARI HEYECAN BASTI

Beşıktaş'ın bu transferi gerçekleştirmek için Hertha Berlin ile nasıl bir anlaşma yapıp, yapmayacağı merakla bekleniyor. Öte yandan, Tabakovic'in gösterdiği performans, Beşiktaş taraftarları arasında büyük heyecan yarattı.

HERTHA BERLIN'İ LİGDE TUTTU

Haris Tabakovic, sezon başında 500 Bin Euro karşılığında A.Wien'den Hertha Berlin'e transfer olmuştu. 29 yaşındaki İsviçreli forvet, 32 maçta 22 gol atarak ve 5 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Bu performansıyla Hertha Berlin'in 2. Lig'de kalmasına önemli katkı sağladı.

Aspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki