AS BAŞKAN VE FUTBOL ŞUBESİ SORUMLUSU EMRE KOCADAĞ KAYIPLARDA!

Geçtiğimiz haftalarda As başkanlardan Serhan ÇETİNSAYA'nın istifası ile kan kaybeden BJK yönetiminde, bir diğer As başkanı ve futbol şubesi sorumlusu Emre KOCADAĞ'ın ortalarda gözükmemesi akıllarda soru işaretleri bırakmaya devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ekim 2023, Salı

FUTBOL TAKIMI İSTİKRARSIZ, EMRE KOCADAĞ KAYIPLARDA;

Geçtiğimiz dönemlerde özellikle kazanılan maçların ardından sıkça basının önüne çıkan BJK As başkanı, yeni sezonda başarısız gidişat ile birlikte ortalarda gözükmez oldu.

Emre KOCADAĞ son oynanan Konyaspor maçına da Sportif A.Ş. idarecilerinden Tarkan SER’e ait özel uçakla maçı izlemeye gitti. Futbol şubesi sorumlusu yöneticinin, takımı ÜMRANİYE’den uğurlamaya gitmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

2 AYDA 2 TOPLANTIYA KATILDI

Emre KOCADAĞ’ın son dönemlerde gerçekleşen BJK yönetim kurulu toplantılarına da çok az katılım sağladığı öğrenildi. Futboldan sorumlu idarecinin iki ay içerisinde yalnızca 2 toplantıya iştirak ettiği, Divan ve tüzük tadil kongrelerinde de Amerika’da olduğu İçin katılmadığı gelen bilgiler arasında.

ÇEBİ VE YÖNETİCİLERE TEPKİLİ Mİ?

Transferin son günü katıldığı kostüm partisinde röpteşambır ile taraftarın büyük tepkisini çeken Emre KOCADAĞ, Başkan ve yol arkadaşlarının kendisini yalnız bıraktığı için tepkimi koyuyor sorusunu akıllara getirdi.

Fikret ORMAN dönemi dahil yaklaşık 10 senedir BJK yönetimlerinde görev alan KOCADAĞ’ın ismi, olası bir seçimli genel kurul gerçekleşmesi halinde başkan adayları arasında sıkça geçiyordu.

Duyduk Mu? / Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki