BEŞİKTAŞ ADIM ADIM YOL ALACAK!

Konyaspor galibiyetiyle rahat bir nefes alan Beşiktaş'ta kısa vadeli hedef belirlendi...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2023, Çarşamba

ŞENOL HOCA OLUMSUZ HAVAYI DAĞITMAK İSTİYOR;

Şenol Güneş’le beraber 24 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalayan Siyah-Beyazlılar, 3-0’lık Trabzonspor mağlubiyetiyle büyük şok yaşamıştı. Sonrasında UEFA Konferans Ligi’nde zorlu Club Brugge deplasmanından 1 puan çıkarmayı başaran Kara Kartal, ardından 2-1’lik Kayserispor galibiyetiyle nefes alsa da 4-2’lik Adana Demirspor mağlubiyeti takımda şok etkisi yaratmıştı.

Özellikle dış saha maçlarda oldukça zorlanan Kara Kartal, deplasmandaki 2-0’lık Konyaspor zaferiyle nefes almıştı. Milli araya kadar önünde 2 mücadele bulunan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, bu 180 dakikadan 6 puanla çıkıp Milli arada mini bir kamp dönemi geçirerek, Galatasaray deplasmanına güçlü ve hazır bir şekilde çıkmayı hedefliyor.

Taraftarının Desteğiyle...

UEFA Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında yarın akşam Tüpraş Stadı’nda İsviçre ekibi Lugano’yu yenip çıkışına Avrupa’da da devam etmeyi amaçlayan Kara Kartal, böylelikle üst tur planları için önemli bir adım atmış olacak.

Şenol Güneş’in öğrencileri, sonrasında yine iç sahada oynayacakları İstanbulspor karşılaşmasından da taraftarının desteğiyle zaferle çıkıp zirve yarışında önemli bir 3 puan daha almayı hedefliyor. 2 maçta 6 puanla milli araya girip eksiklerini gidermeyi amaçlayan Kara Kartal, sonrasında Okan Buruk’un öğrencileri karşısında da galibiyete ulaşıp önemli bir seri yakalamak istiyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki