BEŞİKTAŞ BASKETBOL TAKIMINA HACİZ ŞOKU!

BJK eski başkanı Ahmet Nur ÇEBİ'nin geçmiş dönemde yol yürüdüğü menajerlik firmasından, Siyah-Beyazlı kulübe haciz şoku...
Haberin yayılanma tarihi:01 Şubat 2024, Perşembe

İST. BASKET'TEN BEŞİKTAŞ KULÜBÜNE HACİZ;

İst Basket Menajerlik Şirketi, ödenmeyen menajerlik bedelleri nedeniyle kulüp odasındaki bazı eşyaları haczettirdi. Buna göre İst Basket’in 4.3 Milyon TL’lik alacağına karşılık 24 bilgisayar kasası, 49 monitör, 2 adet yazıcı, 7 laptop, 1 adet TV cihazı haczedildi.

Kulübün geciken ödemelerden 2 Milyon TL’sini 7b Şubat’a kadar, geri kalanı Şubat ayı sonuna kadar ödeme önerisi üzerine haczedilen eşyalar götürülmedi ve kulübün deposuna kaldırıldı.

MENAJERLİK FİRMASI KİMİN?

Eski BJK başkanı Ahmet Nur ÇEBİ ile beraber çalışan İst Basketbol menajerlik firması basketbol dünyasında Ati Koç olarak bilinen, Menajer Atilla Emrullah'a ait. Daha önce yapılan anlaşmaya göre Şehmus Hazer, Alperen Şengün, Sadık Emir Kabaca, Furkan Haltalı, Eray Akyüz, Erhan Osmani Bandırma forması giyen isimler, Beşiktaş’a transfer olmuşlardı. O dönemler de Siyah-Beyazlı kulüpten, anlaşma şartları ve ödenen rakamlara dair hiç bir açıklama yapılmadı.

Basketfaul

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki