BEŞİKTAŞ BASKETBOLDA TRANSFER ATAĞINA KALKTI!

Siyah Beyazlı kulüp, gelecek sezonun ilk transferini yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Mayıs 2024, Pazartesi

Kara Kartal Manisa BBSK'dan 27 Yaşındaki ABD'li Forvet Emanuel Terry İle Her Konuda Anlaşmaya Vardı;

Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 3. sırada tamamlayan, Avrupa'da ise Eurocup'ta yarı final oynayan Beşiktaş Emlakjet, yeni sezon için ilk transfer hamlesini yaptı. Play-off çeyrek finalinde Manisa BBSK'yı iki maç sonunda eleyen Beşiktaş Emlakjet, yarı finalde Petkimspor'u saf dışı bırakan Fenerbahçe Beko ile finale çıkmak için mücadele edecek.

Beşiktaş Terry İle Anlaştı

Beşiktaş Emlakjet gelecek sezonun ilk transferini yaptı. Siyah Beyazlılar Manisa BBSK'dan 27 yaşındaki ABD'li forvet Emanuel Terry ile her konuda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'a Karşı 28 Sayı, 21 Ribaunt İle Oynadı

Emanuel Terry, bu sezon play-off çeyrek finalinde Manisa BBSK formasıyla Beşiktaş Emlakjet7e karşı forma giydi. ABD'li oyuncu takımının deplasmanda 92-74 kaybettiği ilk maçta 11 sayı ve 11 ribaunt, 74 - 83 sona eren ikinci karşılaşmada 17 sayı ve 10 ribaunt ile mücadele etti.

Avrupa’ya Teksüt Bandırma Formasıyla Adım Attı

NCAA kariyerini Lincoln Memorial University’de geçiren Emanuel Terry, kısa süreli NBA denemelerinin ardından Avrupa’ya Teksüt Bandırma formasıyla adım attı. Ertesi yıl Kızılyıldız ile EuroLeague oynama başarısı gösteren ABD'li forvet Manisa BBSK ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki