BEŞİKTAŞ BERGHUİS'TEN VAZ GEÇMİYOR!

Beşiktaş’ın yeni hocası Bronckhorst’un gözü Berghuis’ten başkasını görmüyor...
Haberin yayılanma tarihi:02 Temmuz 2024, Salı

KARA KARTAL'A YENİ ''SİHİRBAZ''

Hollandalı teknik adam, Rachid Ghezzal’ın takımdan ayrılmasıyla sağ kanatta oluşan boşluğu yıldız oyuncu ile doldurmayı planlıyor. Bu doğrultuda, kulüpler arasında bonservis görüşmeleri son aşamaya gelmiş durumda. Oyuncu da transferin gerçekleşmesi için Beşiktaş’a destek veriyor.

MENAJER DESTEĞİ

Tecrübeli oyuncu Steven Berghuis ile Giovanni van Bronckhorst’un menajerinin aynı kişi olması, transfer sürecine olumlu yansıyor. Guido Albers de görüşmelere destek vererek transferin hızlanmasına katkı sağlıyor. Bu transferin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor. 32 yaşındaki Berghuis, Ajax ile bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, Beşiktaş’a transfer olmaya sıcak bakıyor. Berghuis, Feyenoord forması giydiği dönemde Giovanni van Bronckhorst ile birlikte dört kupa kazandı.

Dİ MARİA’DA TARİH UZADI

Arjantin’in Copa Amerika’da turu geçmesi Beşiktaşlılar’ı üzdü. Takımının son maçında son derece etkili bir performans gösteren ve asistiyle de turun kahramanları arasında yer alan Angel Di Maria’nın böylece süreci de uzadı. Oyuncuya dair girişimlerini hızlandırmak, hatta sonuçlandırmak adına çalışmalarına devam eden Kartal, turnuvanın sona ermesine kilitlenmiş durumda.

HUMMELS GERÇEKLERİ

Almanya 1. Futbol Ligi’nin (Bundesliga) son şampiyonu Bayer Leverkusen’in Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren Mats Hummels ile ilgilendiği ileri sürüldü. Bayer Leverkusen, lider savunma oyuncusu Jonathan Tah’ın Bayern Münih’e muhtemel transferi nedeniyle stoper arayışlarına başladı. Almanya merkezli Kicker’de yer alan habere göre; Bayer Leverkusen’in Tah’ın yerine düşündüğü isimlerden biri Beşiktaş’ın da transfer listesinde olan Mats Hummels... Tecrübeli oyuncunun bu nedenle Beşiktaş’tan gelen teklifi beklettiği ifade ediliyor. Kariyerinin tamamını Bayern Münih ve Borussia Dortmund’da geçiren 35 yaşındaki Hummels, çıktığı 701 resmi maçta 59 gol atıp, 32 asist yaptı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki