BEŞİKTAŞ GRAY'E SERVET TEKLİF ETTİ!

Beşiktaş transferçalışmaları kapsamında daha önce de gündeminde olan ancak o dönem Al-Ettifaq'a gitmeyi kabul eden Demarai Gray'i yeniden listesine ekledi...
Haberin yayılanma tarihi:12 Haziran 2024, Çarşamba

YÜKSEK MALİYET;

27 yaşındaki futbolcu bu sezon çıktığı 25 maçta 4 gol atıp 4 de asist yaptı ve 1967 dakika sahada kaldı.

455 dakikada bir rakip fileleri sarsmayı başardı.

Cadbury Athletic'te başlayan futbol kariyerinde Birmingham City alt yapısına transfer olan Gray, Leicester City, Leverkusen, Everton ve son olarak Al-Ettifaq formaları giydi.

Bonservisi için toplam 18.40 Milyon Euro harcandı.

YÖNETİM KESENİN AZINI AÇTI

Beşiktaş ise Jamaika asıllı İngiliz futbolcu için 8 Milyon Euro önerdi. İlk etapta bu teklif kabul edilmedi. Görüşmeler devam ediyor ancak yönetimin daha yüksek bir ücrete soğuk baktığı ve çeşitli bonuslar veya sonraki satıştan pay gibi maddeler ekletmeyi düşündüğü öğrenildi.

GİO, KARTAL'I YENİDEN UÇURMAK İSTİYOR!

Yeni sezonda Giovanni van Bronckhorst ile 4 kulvarda da başarılı olmak isteyen Beşiktaş, yaz aylarına damga vuracak gibi görünüyor. Yeniden yapılanma kapsamında devre arasında gelen Muçi ve Al-Musrati'nin ardından yine birbirinden önemli yıldızlar yine Siyah Beyazlı formayı giyebilir.

TRANSFER KAÇINILMAZ

Muleka ve Aboubakar'ın formsuzluğu, Cenk Tosun'un henüz kontrat uzatmaması ile birlikte Semih'in satılma olasılığı yeni bir takviyeyi kaçınılmaz kılıyor. Bunun için çok sayıda aday var ve görüşmeler sürüyor.

REBIC ÇIKMAZI

Kanatlarda Ghezzal ile yollarını ayıran Kartal'ın ilk adayı Steven Berghuis. Hollandalı futbolcunun İstanbul'a gelip gelmeme konusunda yaşadığı tereddütün ardından vereceği karar rotayı belirleyecek. Diğer yandan sol kanatta da Rebic'in gitmesi için uğraş veriliyor. Ancak Hırvat futbolcu aldığı yüksek maaş nedeniyle fesihe çok yanaşmıyor. Teklif gelirse kolaylık sağlanacak. Aksi takdirde orta yol bulabilmek adına çaba gösterilecek.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki