BEŞİKTAŞ İLE YENİ 'MEYDAN OKUMA!'

Giovanni van Bronckhorst İstanbul’da...
Haberin yayılanma tarihi:14 Haziran 2024, Cuma

Havalimanında Basın Mensuplarına Açıklamalarda Bulunan Gio Şunları Söyledi;

''Burada olduğum için çok mutluyum. "Benim için yeni bir meydan okuma olacak. Çok çalışmaya hazırım. Bu güzel kulübe taraftarla birlikte kupalar kazandırmak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş'a pozitif katkılar verme konusunda heyecan duyuyorum. Bu kulübe hak ettiği başarıları getireceğimize inanıyorum.''

Hollandalı teknik direktör için  bugün saat 11.00'de Tüpraş Stadı'nda imza töreni düzenlenecek.

KARİYERİ

Profesyonel futbol kariyerine 1993 yılında Hollanda’nın Rotterdam takımında adım atan Giovanni van Bronckhorst, daha sonra sırasıyla Feyenoord, Glasgow Rangers, Arsenal ve Barcelona gibi dünyaca ünlü kulüplerde forma giydi. Kariyeri boyunca orta saha ve savunma mevkilerinde görev yaptı.

Gio lakabıyla tanınan van Bronckhorst, 2010 yılında Feyenoord formasıyla futbolculuk kariyerine son verdi. Kariyeri boyunca; Barcelona ile 1 kez Şampiyonlar Ligi, 2 kez La Liga ve 2 kez İspanya Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Arsenal formasıyla ise 1 kez Premier League, 2 kez FA Cup, 1 kez League Cup ve 1 kez İngiltere Süper Kupa zaferi kazandı. Glasgow Rangers formasıyla 2 kez İskoçya Ligi, 1 kez İskoçya Kupası ve 1 kez İskoçya Lig Kupası şampiyonluğu elde etti. Feyenoord ile 2 kez Dutch Cup sevinci yaşadı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki