''BEŞİKTAŞ NEREYE KOŞUYOR?''

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Ocak 2024, Cumartesi

Hasan Arat Ve Futbolu Yönetenler Acil Ama Doğru Kararlar Almalı;

Beşiktaşlı futbolcular sahaya sanki dostluk maçı oynuyormuş temposunda başladı. Eksiklerine rağmen Kasımpaşa, ilk dakikadan itibaren daha istekli ve kazanma arzusu ile oynayan taraf idi. Kaleci Mert Günok’un 2 kritik kurtarışı olmasa konuk ekip daha önce de üstünlük sayısına ulaşabilirdi.

Beşiktaşlı futbolcular o kadar dağınık ve birbirine uzaktı ki gerek ofansif, gerekse defansif anlamda bu tablodan iyi bir futbolun çıkması mümkün değildi. 90 dakikanın hiçbir bölümünde oyunun kontrolünü dahi ele alamadı Siyah Beyazlılar.

SANTRFOR VE STOPER YOK

Santrfor ve stoper pozisyonları günümüz futbolunda o kadar önemli ki, takım boyu ve orta alan ile bağlantı açısından bir futbol takımının sahadaki gücünü belirleyici en önemli etken. Dün Beşiktaş 11’inde sahada stoper ve santrfor yoktu. Jackson Muleka, top tutamıyor, pas bağlantısı kuramıyor ve hemen hemen her kararı yanlış.

Beşiktaş’ın dünkü kadrosunun kalitesi tartışılabilir ama asıl vurgulanması gereken; sahada ortaya konan mücadeleni seviyesi ve disiplinden uzak, başıboş görüntü ortaya koyan oyuncu grubu.

Beşiktaş’ın gidişatı hiç iyi değil. Rıza Çalımbay ile yollar ayrılalı 2 hafta oldu ve henüz takımın başında bir teknik adam yok. Başkan Hasan Arat ve futbolu yönetenler, acil ama sakin ve doğru kararlar ile bu kötü gidişe dur diyecek tedbirleri almalı.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki