BEŞİKTAŞ SAVİC'DEN VAZGEÇMİYOR!

Yeni sezonda savunmasını sağlama almak isteyen Kartal, Atletico Madrid'in 33 yaşındaki stoperi Stefan Savic'i gündemine almıştı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Mayıs 2024, Pazar

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ;

Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda İspanyol ekibinden ayrılması beklenen Karadağlı stoperi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin kısa süre içerinde tecrübeli savunmacının menajeriyle masaya oturacağı ve oyuncunun şartları hakkında bilgi alacağı öğrenildi. İki taraf arasında yapılacak görüşmeden sonra transferin olumlu ya da olumsuz anlamda şekillenmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ ÇİZME İLE REKABETTE

Bu sezon Atletico formasıyla 33 maça çıkan tecrübeli stoper takımına skor katkısı sağlayamazken söz konusu karşılaşmalarda 6 sarı kart gördü. İspanyol ekibiyle 2025 yılına kadar kontratı blunan oyuncuya İtalya'dan da teklifler olduğu gelen haberler arasında.

ÖN PROTOKOL HAZIR

Kara Kartal'ın sağ bek mevkii için anlaştığı ismin Borussia Dortmund forması giren Marius Wolf olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncuyla yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırken transferde sadece bir pürüz kaldı. Siyah-Beyazlı yönetim Wolf'un sözleşmesinin sonu olan haziran ayına kadar başka takımla anlaşmaması için ön protokol hazırlıyor. Bu sezon 24 maçta forma giyen Alman sağ bek hazırlanacak protokolü imzalarsa gelecek sezon kesin olarak Beşiktaş formasını giyecek.

Profesyonel kulüp kariyerinde 472 resmi maça çıkan Stefan Savic, savunma oyuncusu olmasına rağmen bu periyotta rakip fileleri 10 kez havalandırdı. 7 de asist yapan Karadağlı oyuncu toplam 17 gole doğrudan katkı sağladı.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki