BEŞİKTAŞ SAVUNMAYA ''DUVAR ÖRÜYOR!''

Siyah Beyazlı yönetim, kadro planlamasında büyük değişikliklere gitmeyi planlıyor...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ocak 2024, Salı

TRABZONSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI;

Kartal son 3 maçından 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ayrıca Kara Kartal bu mücadelelerde rakip fileleri havalandıramadı. Bu gidişatı Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında sonlandırmak istiyor. Galibiyeti unutan Siyah-Beyazlılar, Tüpraş Stadyumu'nda Trabzonspor'u ağırlayacak. Fernando Santos'un öğrencileri zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Diğer yandan ise yönetim transfer çalışmalarına devam ediyor. Yönetim kadro planlamasında büyük değişikliklere gitmeyi planlıyor. Eric Bailly ile yolları ayıran kurmaylar, Jean Onana ve Valentin Rosier'i kiralık olarak Fransız ekiplerine gönderdi.

Yönetim Yapılacak Takviyeler İçin Çalışmalarını Hızlandırdı!

Siyah-Beyazlılar transferde rotayı İspanya'ya çevirdi. Beşiktaş, Valencia forması giyen Gabriel Paulista'yı kadrosuna katmayı planlıyor. 5 yıldır La Liga ekibinde forma giyen Paulista, tecrübesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Fernando Santos'un 32 yaşındaki savunmacıyı beğendiği ve transferine onay verdiği belirtildi. Ayrıca Brezilyalı stoperin Portekizce konuşması da önemli bir ortak nokta.

Normal şartlarda Valencia'da kalmayı planlayan oyuncunun Santos faktörü nedeniyle Beşiktaş'a gelmek istediği ifade edildi. Paulista'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Oyuncunun sözleşmesinde yenileme maddesi de yer alıyor.

Bu sezon 19 maça çıkan Brezilyalı stoper 1 karşılaşmada daha forma giymesi durumunda sözleşmesi yenilecek. Maddeye göre Paulista, Valencia'dan 5.5 Milyon Euro kazanacak. İspanyol ekibi ise bu duruma sıcak bakmıyor ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu ile yolları ocak ayında ayırmak istiyor.

ASpor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki