BEŞİKTAŞ SEMİH KILIÇSOY'U SATMIYOR!

Samet Aybaba'dan yeni teknik direktör ve Semih Kılıçsoy açıklaması...
Haberin yayılanma tarihi:27 Nisan 2024, Cumartesi

SEMİH VE YENİ HOCA;

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy'un yeni sezonda da takımda kalacağını söyledi. Genç futbolcu için Aybaba, "Semih seneye bizde, oynayacak. Daha gelişecek." dedi. Aybaba, yeni teknik direktör için de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

"SENEYE BİZDE"

"Birinci maçtan sonra menajerini çağırdım. Sonrasında anlaştık. Semih 3 hafta içinde 5 tane gol attı ve yükseldi. Çok iyi bir anlaşma oldu her iki taraf için de. Semih seneye bizde, oynayacak. Daha gelişecek. Bir oyuncu 1 sezon oynamadan Avrupa'ya gidiyor, 1 hafta sonra ayrılmak istiyor. 30 milyon eurodan daha fazlasını düşünüyoruz. 30 Milyon Euro'ya vermeyiz. Gelecek sezon böyle oynarsa buraları zorlar." 

"KOLAY BİR İŞ DEĞİL"

Yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini söyleyen Samet Aybaba, "Serdar hocayla sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Yerli ve yabancı antrenörlere bakıyoruz. Sergen Yalçın listemizde, doğal aday. Kolay bir iş değil. Beşiktaş 3. sezondur başarısız gidiyor. Bunu ayağa kaldırması lazım." açıklamasında bulundu.

"CENK TOSUN'LA GÖRÜŞÜYORUZ"

Siyah-Beyazlı takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cenk Tosun içinse Samet Aybaba, "Cenk Tosun'la görüşüyoruz. Performansa bağlı şeyler. Neyi daha iyi planlayabiliriz diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Asist Analiz

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki