BEŞİKTAŞ SOYUNMA ODASINDA NELER YAŞANDI?

Beşiktaş'ın, Antalyaspor maçının devre arasında soyunma odası karıştı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Kasım 2023, Pazartesi

İLK YARIYI BEŞİKTAŞ ÖNDE BİTİRDİ AMA SAHA İÇİNDE BİŞEYLER TERS GİDİYORDU;

Özellikle Bailly, saha içinde takım arkadaşlarına sert uyarılarda bulunuyordu. küfürler saha kenarındaki yedek kulübesinden de duyuluyordu.

Bailly, Tayfur'a fiziksel temasta bulunca Burak Yılmaz ve oyuncular tecrübeli oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştılar.

Saha içinde agresif tavırlarını sürdüren Bailly, soyunma odasında da Tayfur Bingöl'ün boğazına sarılarak, "Artık uyan. Saha içinde uyuyorsun" diye bağırdı.

Tayfur da karşı hamleye hazırlanırken oyuncular iki futbolcuyu ayırdılar. Burak Yılmaz, oyuncularından sakin olmalarını isterken, Bailly, Yılmaz'a küfür etti.

Bu ağır sözün ardından, Burak Yılmaz, Eric Bailly'i oyundan aldı.

Burak Yılmaz'ın Açıklaması

Eric Bailly’nin Tayfur Bingöl’ün yakasına yapıştığını söyleyen Yılmaz, “Beşiktaş formasını çekip öyle yakasına yapışamazsın. Ben bunu yaptırtmam. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncumuza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmem, etmeyeceğim.” dedi.
Maçtan sonra basın mensuplarına konuşan ve sinirli olduğu görülen Yılmaz, “Beşiktaş forması benim için çok değerli. Galibiyetten daha değerli. Üç puandan, benim teknik direktörlük hayatımdan daha değerli. Ben arkadaşlarıma veriyorsam, elim titreyerek veriyorum bu formayı. Verdiysem de almasını da bilirim. Umurumda değil. Üç puan da, galibiyet de umrumda değil. Aslolan Beşiktaş formasıdır. Ben Beşiktaş formasını verdim, kullanamayandan, terbiyesizlik, saygısızlık yapandan alırım.” ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz, “Benim teknik direktörlük hayatım umrumda değil. Teknik direktörlük yapmasam ne olur ya? Hiç futbolun içinde olmasam ne olur? Hele ki bizim ülkemize gelip, bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmeyeceğim diye konuştu.

Kartal Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki