BEŞİKTAŞ TARAFTARINA 1 İYİ, 1 KÖTÜ HABER!

Savic transferi yattı! Paulista yola çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Haziran 2024, Pazartesi

Beşiktaş, Teknik Direktör Olarak Giovanni İle Anlaştıktan Sonra Transfere Hız Verdi;

Stefan Savic Görüşmeleri: Beşiktaş, Karadağlı stoper Stefan Savic ile yaptığı görüşmelerde oyuncunun yıllık 4 milyon avro ve şampiyonluk bonusu olarak 500 bin avro istemesi üzerine transferden vazgeçti.

Gabriel Paulista Anlaşması: Savic'in yerine düşünülen Gabriel Paulista ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Brezilyalı stoperle 2,4 milyon avroluk bir anlaşma sağlandı. Paulista, Atletico Madrid ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona erdikten sonra İstanbul’a gelerek imzayı atacak.

Alternatif Planlar: Savic’in taleplerinde değişiklik yapması durumunda, Beşiktaş yönetimi bu transfer için tekrar masaya oturmayı planlıyor.

Diğer Transfer Gelişmeleri

Sağ Bek Arayışı: Beşiktaş, sağ bek pozisyonu için hızlı ve ofansif bir oyuncu arayışında. Sparta Prag’da forma giyen Angelo Preciado transfer listesine eklendi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un onay vermesi halinde transfer girişimleri başlayacak. Preciado ile daha önce Galatasaray’ın da ilgilendiği belirtiliyor.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirmek için önemli adımlar atıyor ve Gabriel Paulista transferiyle bu hedef doğrultusunda önemli bir adım atmış bulunuyor. Sağ bek transferi için de çalışmalar devam ederken, takımın diğer mevkilere yapacağı transfer hamleleri merakla bekleniyor.

HalkTv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki