BEŞİKTAŞ TATSIZ, TUTSUZ VE RUHSUZ!

3 hafta üst üstte Süper Lig'de galibiyet alamadı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ocak 2024, Pazar

Santos Lig'de 1 Galibiyet, 1 Beraberlik Ve 2 Mağlubiyet Aldı;

Karşılaşmanın 6. dakikada rakip sahada baskı yapan Manaj, Colley’den topu kaptı. Emrah Başsan ile paslaşan Manaj, ceza sahası dışı sağ çaprazından vuruşunda meşin yuvarlak savunmaya çarparak ağlarla buluştu. Sivasspor bu golle 1-0 öne geçti.

VAR Penaltı Değil Dedi

Beşikaş'ta karşılaşmanın 18. dakikasında ceza alanı içinde topu gögsü ile kontrol eden Salih Uçan yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı kararı verdi.  VAR'den gelen uyarı sonrası maçın hakemi Ali Şansalan, izledikten sonra penaltı kararını iptal etti.

Beşiktaş İlk Yarıda İsabetli Şut Atamadı

Sivasspor'a karşı ilk yarıda 1-0 geriye düşen Beşiktaş, karşılaşmanın ilk devresinde kaleye isabetli şut çekemedi. Karşılaşmanın 35. dakikasında Rashica ile şut çekmeyi başaran Kartal, tek ve isabetsiz şutla ilk yarıyı tamamladı.

Ersin Net Golü Çıkardı

Karşılaşmanın 13. dakikada kendi yarı sahasında Rashica’dan topu kapan Manaj, topu savunma arkasında bulunan Barrow’a aktardı. Bir süre topla ilerledikten sonra kaleciyle karşı karşıya kalan Barrow’un vuruşunda Ersin ayaklarıyla meşin yuvarlağı çıkardı.

Ersin Destanoğlu Ceza Alanı İçinden Yedi

Süper Lig'de ilk kez forma giydiği Haziran 2020'den bu yana en az 20 maça çıkan kaleciler arasında yediği gollerin en büyük bölümünü ceza sahası dışından kalesinde gören isim Ersin Destanoğlu (20/96)

Sivasspor'da Bülent Uygun Kırmızı Kart Gördü

Karşılaşmanın 82. dakikasında faul pozisyonuna sert itirazdan bulunan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce tribüne gitmek zorunda kaldı.

Beşiktaş Taraftarı Deplasman Tribünü Doldurdu

Beşiktaş'ın deplasmanda oynadığı Sivasspor maçında Siyah-Beyazlı taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmadı. Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'a konuk oluyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar, Sivas 4 Eylül Stadı'nın deplasman tribününün büyük bölümünü doldurdu. Maç öncesi ise Beşiktaş tribünü ısınma esnasında futbolcularına tezahüratlarla destek oldu.

Fernando Santos Tek Galibiyette Kaldı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, Süper Lig'de 4. maçına çıktı. İlk maçında Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup eden Santos'un öğrencileri ikinci maçta Pendikspor'a 4-0 mağlup olmuş daha sonra Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Son maçta ise Sivasspor'a karşı 1-0 mağlup oldu.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki