BEŞİKTAŞ TRANSFERLERİN NEDEN GECİKTİĞİNİ RESMEN AÇIKLADI!

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Adana Demirspor maçından sonra önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ocak 2024, Çarşamba

''NET PENALTI''

"Geçen hafta Rebic'in ayağına basılması var, kırmızı kart olması gerek. Hadi dedik skor kötü hakem bahanesine sığınmayalım. Bugün penaltı pozisyonu var, nedense hakem Atilla Karaoğlan ikna olmuyor penaltı olduğuna"

"BENİM TAKIMIM HAKEMDEN GOL YEDİ"

"Süper Lig'deki çoğu takım gibi sizlere bir şeyin şikayetini yapmıyoruz. Bizim kültürümüzde bu var. Biz sabırlıyızdır, ama sabrımızın taştığı zamanlar da oluyor ki, bugün onlardan biri. Benim futbolculuğumu çoğunuz hatırlamıyorsunuzdur. Benim oynadığım takım, hakemden gol yedi. Arka direğe depar atan hakem, bizim ceza sahamızda bize gol attı. Olabilir, talihsizliktir dedik. Şerefli ikinciliklerimiz var, birçok kere. Diğer takımlarda olmayan. Olabilir dedik ama hiçbir şey değişmiyor MHK'de. Biz 'artık yeter' demek istiyoruz."

"ATİLLA KARAOĞLAN PENALTIYA İKNA OLMUYOR"

"Geçen hafta Rebic'in ayağına basılması var, kırmızı kart olması gerek. Hadi dedik skor kötü hakem bahanesine sığınmayalım. Bugün penaltı pozisyonu var, nedense hakem Atilla Karaoğlan ikna olmuyor penaltı olduğuna. İki hafta önce verdiği bir penaltı var, orada da ikna olmuyor ama VAR'dan ikna ediyorlar."

"HAKEM İSTATİSTİKÇİSİ TALEBİM OLACAK"

"Bu haftaki yönetim kurulundan bir talebim olacak, hakem istatistikçisi talebim olacak. Bunun ne olduğunu söyleyeyim, bu arkadaş eski bir hakem olacak. Bu hakem arkadaş kim hangi maçı yönetmiş, kime sarı kart, kırmızı kart göstermiş, VAR ne kadar çağırmış, çağırmamış bu konularda istatistik hazırlayacak. Yapacak son şeyimiz bu. Bunu yaptığımız için de MHK adına üzgünüz. Aslında bunu sizin haberiniz olmadan yapan bir sürü takım var. Biz şeffaf olacağız dedik."

STOPER, ÖN LİBERO VE FORVET ARKASI

"Transferle ilgili sıcak temas yapıldı iki tane oyuncuyla. Transferin niye geciktiğini de anlatayım sevgili dostlar. Çok merak eden arkadaşlar var. Bizim tespit ettiğimiz 2 ve 3 mevki var. Stoper, ön libero ve forvet arkası. Öncelikli olarak stoper ve ön liberoyu araştırdık."

"BU KADAR KOLAY PARA BAŞKA YERDE YOK"

"Ülkemizde Beşiktaş'ın durumunda, Anadolu takımından veya diğer rakiplerimizden stoper ve ön libero bulamadık yerli olarak. Dolayısıyla yabancı transferine yöneldik. Elimizde 14 yabancı vardı, 12'ye indirdik. Hiçbiri kolay olmuyor. Bu arkadaşların çok güzel sözleşmeleri var, hiçbiri kolay kolay terk etmek istemiyorlar. Çünkü bu kadar kolay para kazanabilecekleri başka bir takım yoktur diye düşünüyorum."

TRANSFERLERİN GECİKME SEBEBİ?

"Düz koşuyla garanti parasını alan birçok oyuncu gördük takımımızda. Zaman içerisinde halledeceğiz ama zamana ihtiyacımız var. Bu transferlerin gecikmesinin en önemli sebebi, sözleşmelerinden kurtulamadığımız oyunculardır. İki yabancı transferimiz daha olacak. Önümüzdeki sezon bizi şampiyonluğa götürecek iki isimle sıcak temas sağlandı. Yarın ya da diğer gün yüz yüze görüşülecek. Küçük ayrıntılar var, onlarla ilgili size sevindirici haberler vereceğiz."

ABOUBAKAR HOCANIN KARARI

"Zor durumdayız, dondurabilir miyiz dedik. Chamberlain tarafından olumlu yanıt gelmedi. Amir'le ilgili görüşme var, inşallah bize anlayış gösterecektir. Hocamız geldikten sonra bu takımın teknik patronu odur. Aboubakar'la ilgili oynamasını istiyorsa, onun tasarrufudur. Saygı duyarız kendisine. Tamamen hocanın kararıyla alakalı bir durum."

CENK VE SALİH 

"Cenk Tosun'la Salih Uçan'ın sözleşmesinde karşılıklı teklifler yapıldı. Hızlı ilerleyemiyoruz, talepler yüksek. Mutlaka hocanın isteği doğrultusunda eğer önümüzdeki sezonun şampiyonluk kadrosunda hoca onları görmek istiyorsa, mutlaka sözleşmeleri yenilenecek."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki