BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE LECCE'Lİ YILDIZ İÇİN KAPIŞIYOR!

Devre arasında önemli takviyelere imza atan Beşiktaş ve Fenerbahçe, sezon sonu için transferde karşı karşıya gelecek....
Haberin yayılanma tarihi:06 Mart 2024, Çarşamba

Ligdeki Rekabet Daha Sezon Bitmeden Transfer Yarışına Yansıdı;

Siyah Beyazlılar ile Fenerbahçe yeni sezon için kadro planlaması çalışmalarını sürdürürken, genç yıldız için karşı karşıya geldi. Beşiktaş, devre arasında Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muci ve Al Musrati'yi kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe ile transferinin son gününde atağa kalkan Beşiktaş, İtalya'da forma giyen kanat oyuncusunun peşine düştü.

Ezeli Rakipler, İtalya Serie A Ekiplerinden Lecce'de Forma Giyen Lameck Banda'yı Takibe Aldı.

Her iki takımın da sezon sonunda 23 yaşındaki kanat oyuncusu için girişimde bulunması bekleniyor. 2023 yazında Petah Tikva takımından 2 Milyon Euro karşılığında Lecce'ye transfer olan Banda takımıyla şu ana kadar 56 maça çıktı ve 4 gol, 6 asistlik performans sergiledi. İtalyan ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zambiyalı futbolcu, her iki kanatta da forma giyebiliyor. Güncel piyasa değeri 6 Milyon Euro olarak gösterilen genç yıldız, kariyerinde Nkwazi FC, ZESCO United FC, Arsenal Tula, Maccabi Netanya ve Petak Tikva takımlarında forma giydi.

Aspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki