BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ 4 YILDIZ TRANSFERİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Beşiktaş'ta yönetim, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un talebi doğrultusunda transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:18 Haziran 2024, Salı

BERGHUİS LİSTE BAŞI;

Giovanni van Bronckhorst’un eksi öğrencisi olan Steven Berghuis’i ısrarla kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Bronckhorst’un, Rachid Ghezzal’ın takımdan ayrılmasıyla sağ kanatta oluşan boşluğu Berghuis’le doldurmanın planlarını yaptığı ifade edildi. Ajax’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Steven Berghuis, Feyenoord forması giydiği dönemde Bronckhorst’la birlikte 4 kupa kazanmıştı. Üç yıl önce 5,5 Milyon Euro bonservisle Ajax’a transfer olan Hollandalı futbolcu bu sezon 29 resmi maçta 8 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.

6 MİLYON EURO

Piyasa değeri 6 Milyon Euro bandında bulunan tecrübeli futbolcu, sağ kanat hattına ek olarak 10 numara ve sol kanat hatlarında da görev yapabiliyor. Kariyerinde daha önce; Watford, Feyenoord, AZ Alkmaar, Twente ve Venlo gibi takımlarda da forma giyen Berghuis, 1,82 boyunda ve sol ayağını kullanıyor.

SON ÖNERİ FLORINEL COMAN

Kartal, sol kanat transferi için düğmeye bastı. Siyah-Beyazlılar’ın gündemine sürpriz bir isim geldi.Romanya Ligi takımı FCSB forması giyen Florinel Coman, Beşiktaş’a önerildi. Romanya basınında çıkan haberlere göre 26 yaşındaki Rumen kanat oyuncusunun sözleşmesindeki serbest kalma bedelinin 5 Milyon Euro olduğu bildirildi. Kariyerinde Luceafarul BR, Academia Hagi, FC Viitorul ve FCSB takımları bulunan Florinel Coman; geride kalan sezonda FCSB formasıyla çıktığı 38 maçta 19 gol attı ve 11 asist yaptı.

GRONBAEK’E 7 MİLYON EURO

Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon kadrosunu teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve danışman olarak göreve başlayan Brad Friedel ile birlikte şekillendirmeye başladı. İlk transferini Gabriel Paulista’yı stopere alarak yapan Siyah-Beyazlı takım, şimdi merkez orta saha takviyelerine yöneldi. Beşiktaş’ın genç hocası, orta alana dinamik ve skor katkısı olan bir oyuncu istiyor. Başkan Hasan Arat ve ekibi, bu doğrultuda Albert Gronbaek için kulübüyle resmen temaslara başladı. Bodo/ Glimt, 23 yaşındaki futbolcu için 15 milyon Euro’dan kapıyı açarken, Beşiktaş’ın teklifi de belli oldu. Siyah-Beyazlılar, Danimarkalı oyuncu için 7 Milyon Euro teklif etti.

KARTAL’IN KÂBUSU OLMUŞTU

Kulübüyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan başarılı orta saha, bu sezon 27 maçta 14 gol, 3 asistle oynadı. 2001 doğumlu genç orta saha, sol kanatta da görev yapabiliyor. Gronbaek, geride bıraktığımız sezonda Bodo/Glimt’in Beşiktaş’ı 3-1 yendiği karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

ANGEL Dİ MARİA KAPISI AÇIK

Beşiktaş’ın transfer listesinde olduğu iddia edilen ve Benfica’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Angel Di Maria ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 36 yaşındaki futbolcunun geleceğinin henüz netlik kazanmadığı iddia edildi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Angel Di Maria, MLS ekiplerinden Inter Miami ile transferi konusunda görüştü. Ancak bir sonuç alamadı. Kartal’ın bu transferde devreye girebileceği iddia edildi.

CNN

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki