BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN DEV STAT HAMLESİ!

Hasan Arat'ın seçim vaatlerinden biri olan Tüpraş Stadı'nın kapasitesini 70 binin üzerine çıkarmak için ilk adım atıldı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Haziran 2024, Pazartesi

Beşiktaş Yönetimi, Tüpraş Park'ın Kapasitesini Artırmak İçin İlk Adımı Attı;

Projenin hayata geçirilmesi için gerekli izinler alınmaya başlandı ve kale arkası tribünler, UEFA normlarına uygun bir şekilde değiştirilerek kapasite yüzde 80 artırılacak. Hasan Arat, seçim öncesinde verdiği sözü tutmak amacıyla projeyi başlattı. Tüpraş Park'ın mevcut 42,590 kişilik kapasitesi, ayakta maç izlenebilmesi sayesinde 70 binin üzerine çıkarılacak. Bu artış, Alman devi Borussia Dortmund'un kale arkasındaki atmosferin oluşturulmasını hedefliyor.

TARAFTARA ÖZEL

Arat yönetimi, projenin bir parçası olarak kale arkasındaki tribünlerde bulunan koltukları açılır-kapanır koltuklar ile değiştirmek için sipariş verdi. Bu değişiklik, taraftarlara daha interaktif bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

PROJE HAZIR

Beşiktaş yönetimi, daha önce 2020 yılında Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuru yaparak kale arkası tribünlerdeki koltukları sökmeyi planlamıştı. TFF, bu konuda GSGM'den (Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü) sağlamlık raporu talep etti. Göztepe'den sonra Beşiktaş'a da olumlu bir cevap verildi, ancak pandemi dönemi nedeniyle proje rafa kaldırıldı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki