BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN ÖĞRENCİLERE BİLET İNDİRİMİ MÜJDESİ!

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçta öğrencilere özel bir indirim kampanyası başlattı...
Haberin yayılanma tarihi:16 Ekim 2024, Çarşamba

BJK RESMİ;

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 20 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Konyaspor maçında öğrenci taraftarlar için biletler yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacak.

İndirim, kuzey alt tribününde 250 bilet ve doğu alt tribünündeki 113-118 bloklarındaki 400 bilet için geçerli olacak. Öğrenciler, indirimli biletleri 10.00’dan itibaren yalnızca Tüpraş Stadyumu Bilet Satış Gişesi'nden satın alabilecekler.

İndirimden yararlanmak isteyen taraftarların, Beşiktaş JK logolu Passolig kartına sahip olmaları ve aktif öğrenci belgelerini ibraz etmeleri gerekiyor. Satın alınan biletler devredilemeyecek.

4 BÜYÜK KULÜP BAŞKANI TELEVİZYONA ÇIKACAK

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tüpraş Stadyumu'ndaki restoran açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu, Tüpraş Stadyumu'ndaki restoran açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın önerisi sonrası, Türkiye'nin 4 büyük kulübünün başkanlarını bir araya getirecek bir planın ortaya çıktığını duyurdu.

"Başkanlarla Bir Araya Geleceğiz"

Hacıosmanoğlu, futbol dünyasında birlik ve beraberliği sağlamak adına atılan adımların önemine dikkat çekerek, "İnsanlar iletişim halinde olursa sonuç alırsınız. Sağolsun başkanlar güzel mesajlar verdiler. Bu böyle devam edecek. Hasan Arat başkanımızın bir önerisi oldu. Büyük kulüpler her seferinde bir yerde yemekte bir araya gelecek. Sonra da hep beraber beşimiz bir TV programına çıkıp konuşacağız." şeklinde konuştu.

"Biz Buranın Patronu Değiliz"

TFF Başkanı, Türk futbolunun barış ve kardeşlik içinde ilerlemesi gerektiğini belirtti. Hacıosmanoğlu, açıklamasında, "Futbolun barış ve kardeşliğe hizmet etmesini istiyoruz. Biz buranın patronu değiliz. Allah nasip etti ve biz de hizmet etmeye geldik. Rahmetli Süleyman Seba, Ali Sami Yen gibi anılmak istiyorsak onlar gibi davranmalıyız. Bizim de kurullar olarak hatalarımız var. Niyetimiz halis ve akıbetimiz de güzel olur inşallah." dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki