BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE SEÇİM TEPKİSİ!

Kongre sürecine giden BJK'da, derneklerin yönetime olan tepkileri devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ekim 2023, Salı

ÇEBİ VE YÖNETİMİNE DESTEK YOK; 

6 Ekim tarihinde yapılan kulüp açıklamasında "Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir." ibaresi yer almasına rağmen kongre tarihinin halen açıklanmaması ve camiada yaşanan belirsizlik ortamı, Beşiktaş genel kurul üyelerinin tepkisini çekiyor.

Son olarak 1903 Akaretler Cemiyeti, Kadıköy 100. yıl Beşiktaşlılar Derneği ve Ankara Beşiktaşlılar Cemiyeti, Beşiktaş yönetimini eleştiren ve Başkan Ahmet Nur Çebi'ye destek verecekleri yönünde çıkan haberleri yalanlayan açıklamalarda bulundu. Dernekler aynı zamanda; Beşiktaş yönetimini, kongre tarihini bir an önce belirlemeye davet etti.

Ankara Beşiktaşlılar Cemiyeti Ve 1903 Akaretler Cemiyeti Yaptıkları Açıklamada,

"Beşiktaş JK Yönetim Kurulu ve camiamıza duyurumuzdur;

06.10.2023 tarihinde kulübümüzün resmi Twitter (X) hesabından “Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir.” şeklinde bir açıklama yapılmıştır.

Aradan geçen 10 günlük sürede ne bir basın toplantısı gerçekleşmiş ne de seçim tarihi açıklanmıştır. Bu durum Beşiktaş’ın şanlı tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir durumdur. Her Beşiktaşlı kulübünün resmi hesabında yayınlanan duyuruya itibar edip gereğinin yapılmasını bekler. Resmi hesaptan yayınlanan bu duyurunun yerine getirilmemesi ve buna dair hiçbir açıklama yapılmaması en kibar tarifle ciddiyetsizliktir. 
Bu belirsizlik devam ettiği sürece camiada huzur ortamı sağlanamayacak ve kulübümüz ile bağlı şirketlerinin marka değerleri de zarar görmeye başlayacaktır. Yönetim Kurulu resmi hesaptan verdiği sözün arkasında durmak zorundadır. Unutulmamalıdır ki; Beşiktaş Genel Kurul üyelerinin kararı günlük sportif başarılara göre değişmez, değişemez…" ifadelerini kullandı.

Kadıköy 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği İse Yaptıkları Açıklamada;

"Son günlerde sosyal medyada yer alan bütün dernekler Ahmet Nur Çebi'yi destekliyor şeklindeki açıklamayı reddettiğimizi, hiçbir başkan adayını desteklemediğimizi ve her başkan adayına eşit mesafede olduğumuzu, derneğimizin kongre üyelerine kesinlikle yönlendirme yapılmadığını ve kendi hür iradeleriyle oy kullandıklarını kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine yer verdi.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki