BEŞİKTAŞ ZİRVEDEN DİBE VURDU!

Geçen sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından müthiş bir çıkışı yakalayan Beşiktaş, bu sezona ise tam tersi hayal kırıklığı ile başladı. Sezonu 2.36 Puan Ortalaması İle Umutlu Kapatan Güneşin Beşiktaş'ı Yeni Sezona İlk 6 Hafta İtibarıyla 1.66 Puan Ortalaması İle Giriş Yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Eylül 2023, Cuma

ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI VE GALİBİYET SERİLERİ MAZİ OLDU;

Beşiktaş, geçen sezonu noktaladığında Şenol Güneş'in sezon ortasında göreve gelmesiyle yaşanan çıkış taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanırken, Siyah-Beyazlıların yeni sezonun en önemli şampiyonluk adaylarından birisi olduğu dile getiriliyordu.

Valerien Ismael'in ardından göreve gelen Şenol Güneş, ligde çıktığı 25 maçta 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 59 puan toplarken 2,36'lık ortalama tutturdu. Beşiktaş'ın hocası bu süreçte iki kez beş maçlık, bir kez de yedi maçlık galibiyet serileri yakaladı.

KARTAL'IN KREDİSİ ERKEN BİTTİ

2. sırayı kıl payı kaçıran Beşiktaş, yeni sezona ise beklentilerin altında başladı. Yeni transferlerden henüz beklenen verimi alamayan Beşiktaş, Konferans Ligi ön elemelerini 6'da 6 ile geçse de ligde ilk 6 maçta 8 puan kaybetti.

Karagümrük, Sivasspor ve Kayserispor'u mağlup eden Beşiktaş, evinde Pendikspor ile 1-1 berabere kalırken Trabzonspor ve Adana Demirspor deplasmanlarından ise yenilgiyle döndü.

Geçen sezonu 2.36 puan ortalamasıyla bitiren Güneş'in Beşitkaş'ının bu sezon ise ortalaması 1.66'ya düşerken şampiyonluk yarışında da önemli bir kredi tüketildi.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki