'BEŞİKTAŞ'A 40 MİLYON EURO KAZANDIRMIŞ MENAJERE SOSYAL MEDYADA NASIL VE NEDEN SALDIRILIR?'

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Eylül 2024, Pazartesi

Geçtiğimiz Günlerde Sosyal Medya Bir Anda Menajer Ceylan ÇALIŞKAN’ı Hedef Alan Mesajlarla Doldu Taştı;

Peşinen yazayım, kendisi ile bir bardak çay içmişliğim, elini sıkmışlığım yok. (Troller Duyduk Mu?)

Siyah Beyaz transfer haberleri söz konusu olduğunda, kendi oyuncusu ne zaman gündeme düşse telefonla aradığımda hem telefonlara çıktı hem de 1 kez bile yalan yanlış, dolambaçlı cevaplar verip bizleri yanıltmadı.

İcra ettiği meslek yaşamı boyunca BJK’nın kasasına 40 Milyon Euro sokan bir isim olması sebebiyle de (Cenk Tosun’u 28 Milyon, Youla 3 Milyon, Runje 2 Milyon, John Carew 7.5 Milyon) kendisine uzaktan uzağa saygım baki… 

İTİBAR SUİKASTÇİLERİ DÜĞMEYE BASMIŞ

Son 15 yılda, şahsım ve ekibimi trollere o kadar çok kurban edilmeye çalıştılar ki mazlumun halinden en iyi ben anlarım. Ne Amerika’da yaşadığım kaldı, Fener ne Galatasaray’lığım. Aile, evlat, özel hayat dinlemediler. Hepsini tek tek bertaraf edince Hak Edene Hak Ettiği dilden saygılarımızı ilettik! Eskiler hayranımız oldu, yenilere bakarız.

Açıkça Altını Çizeyim; Menajer Ceylan ÇALIŞKAN için birileri tek elden düğmeye basmış. Neden, ne maksatla, dertleri niyetleri nedir Allah bilir? Ancak bile isteye zehirli yalanları sosyal medya eliyle pompalamaya çalıştıkları çok açık.

MADDE MADDE GİDELİM

Bugün BEŞİKTAŞ camiasının en fazla ‘Topun Azına’ koyduğu Aboubakar’ın 7 yıl önceki röportajını, yeni yapılmış gibi yayınlamak nasıl bir art niyetin ürünüdür?

Abobakar ile halen çalıştığı koca bir yalan!

çArşı grubu başta olmak üzere her BEŞİKTAŞLI’nın sabrını tüketen Amartey’i ömrü hayatında görmemiş Ceylan ÇALIŞKAN’a yazmak, bile isteye sosyal medya marifeti ile küfür, hakaret ettirmek hangi akla ve kimlere hizmettir?

Amartey’in menajeri olduğu haberleri Balon!

Dünün BJK iktidarı, bugünün istenmeyen X Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ ile çarşaf çarşaf, kare kare foto paylaşmakla, sanki her daim dirsek temasındaymışçasına nereye varılmaya çalışılıyor?

Üşenmedim ÇALIŞKAN’a, ÇEBİ ile en son ne zaman görüştüğünü sordum. ''Rahmetli babası Kaptan ÇEBİ’nin vefatında yurt dışından taziye telefonu açtığımda…'' cevabını verdi.

Bakhtiyor Zaynutdinov Açıklaması: ''7 Milyon Euro’luk Rusya’dan teklifi ben getirdim. Geri dönmek istemediği için geri çevirdi. Hem ben para kazanacağım, hem de BEŞİKTAŞ. Keşke satış olsaydı ama olmadı.''

Camberlain Konusu; ''Çok fazla isteyeni olmadı. Kırgınlıkları var. Beşiktaş’ta kalıp forma için mücadele etmek istiyor…''

Sözün Özü; Yaşananlar ve asıl gerçekleri noktasına virgülüne dokunmadan paylaştım. Bununla da yetinmeyip son 20 yılda Ceylan ÇALIŞKAN ile transfer süreci yürütmüş eski yöneticilerle de konuştum. Her biri ayrı ayrı, tertemiz, etik, düzgün iş yaptığını söyledi. Bir tanesi negatif görüş bildirse onu da bu satırlara keyifle yazardım.

Aslında konunun aslı transfer, menajer, kişi, oyuncu falan değil, burada özne sosyal medyada doğru işler çıkaranlara bir anda saldırıya geçen kişiler. Onlar neyden taraf bilemem ama bizimkisi haktan, doğrudan, yana taraf. Bizde Duyduk Mu & Medya Kartalı’nı süs için kurmadık. Karınca misali 15 yıldır yönümüz belli olsun.

İsmet İNÖNÜ paşanın da söylediği gibi ‘’Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça kurtuluş yoktur." Cesaret bizden, nihai karar sizden…

Hak Edene Saygılarımla
       Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki