BEŞİKTAŞ'A BİR ŞOKTA BOYD'DAN!

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Tyler Boyd, geçmiş dönem alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Siyah-Beyazlıları CAS'a şikayet etti...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ocak 2024, Perşembe

YATTIĞI YERDEN MİLYONLAR KAZANACAK;

Beşiktaş'a Victor Ruiz'in ardından Tyler Boyd'dan kötü haber geldi. Tyler Boyd, geçmiş dönem alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Siyah-Beyazlıları CAS'a (Spor Tahkim Mahkemesi) şikayet etti. ABD'li futbolcu davayı kazanırsa Beşiktaş, 1.6 Milyon Euro ödeyecek.

Tyler Boyd Beşiktaş'a, 2019 yılında transfer oldu. Siyah-Beyazlı formayı 35 maçta terleten kanat oyuncusu, 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

VICOR RUIZ'E 2.7 MİLYON EURO ÖDENDİ

Beşiktaş Kulübü'nün 15 Temmuz 2020'de sözleşmesini fesheden İspanyol futbolcu Victor Ruiz'e tazminat ödemesine hükmetti. CAS'ın kararı Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan şu açıklama ile duyuruldu:

İŞTE O AÇIKLAMA

"20 Aralık 2023 Court of Arbitration for Sport - CAS (Spor Tahkim Mahkemesi) kararına göre, şirketimiz ile kontratını 15 Temmuz 2020 yılında feshetmiş olan profesyonel A takım oyuncusu Victor Ruiz Torre'ye fesih tazminatı olarak 2 Milyon 48 bin 538,93 Euro ve Kovid-19 pandemisi dolayısıyla yapılmış olan 270 bin Euro tutarındaki ücret kesintisinin, ilgili dönemleri dikkate alarak hesaplanacak yıllık yüzde 5 faizi de kapsayacak şekilde ödenmesine hükmedilmiştir."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki