BEŞİKTAŞ'A MUSRATİ ŞOKU!

Siyah Beyaz kulüp, UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile oynadığı karşılaşmada yaşadığı talihsiz bir sakatlıkla sarsıldı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Eylül 2024, Pazar

''GERİLME VE ÖDEM''

Takımın önemli isimlerinden Libyalı ön libero Al Musrati, maç sırasında sol uyluk bölgesinde hissettiği ağrılar nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sakatlık sonrası yapılan tetkiklerde, Al Musrati'nin sol uyluk üst iç adalesinde (adductor longus) gerilme ve ödem tespit edildi.

BEŞİKTAŞ RESMİ;

Beşiktaş JK Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Kerem Ülkü, sakatlıkla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Ülkü, “Futbol A Takımımızın 26 Eylül 2024 tarihinde UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile oynadığı müsabakada, sol kasığında hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Al Musrati'nin Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde, sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Al Musrati'nin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” ifadelerini kullandı.

Al Musrati, Beşiktaş'ın orta sahasında gösterdiği performansla taraftarların gönlünde önemli bir yer edinmişti. Sakatlığının ardından, 10 gün boyunca sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu durum, teknik ekip için büyük bir kayıp anlamına gelirken, takımın diğer oyuncularının bu süre zarfında üzerine düşen sorumluluk artacak.

Beşiktaş camiası, Al Musrati’nin bir an önce sahalara dönmesini umuyor. Yıldız oyuncunun sağlık durumu ile ilgili güncellemelerin yakından takip edilmesi bekleniyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki