BEŞİKTAŞ'A TRANSFER MÜJDESİ!

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi...
Haberin yayılanma tarihi:01 Mart 2024, Cuma

'2-3 KALİTELİ OYUNCU ALACAĞIZ'

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba yaptığı açıklamada, "8-10 yabancı alacağımıza, 2-3 kaliteli oyuncu alacağız" dedi. Al-Musrati ve Muçi gibi oyuncuları kadroya katmak istediklerini söyleyen Aybaba, "Sistem, Türkiye’de çok yanlış işliyor. 8-10 yabancı alacağımıza, 2-3 kaliteli oyuncu alacağız. Bizim çok genç oyuncumuz var, onları geliştirecek oyuncular gerekiyor. Transfer sezonu bittikten sonra da çalışmalara hemen başladık. Transfer bitikten sonra Avrupa'da maçlar izlemeye gittim. Hocayla da oturup fikir alışverişinde bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

SALİH UÇAN VE CENK TOSUN'UN SÖZLEŞMELERİ

Aybaba, Cenk Tosun ve Salih Uçan'la derbi sonrası sözleşme uzatmak için görüşeceklerini kaydetti. Kadrodaki yabancı sayısını azaltmaları gerektiğini kaydeden Samet Aybaba, tesisleşme için de önemli hamleleri olduğunu kaydetti.

FEYYAZ UÇAR: 'SEMİH'İ TUTABİLDİĞİMİZ KADAR ELİMİZDE TUTMAK İSTİYORUZ'

"Son ana kadar ayakta duruyor ama onun karşısında kendini yere atan oyuncular var. İstanbulspor maçında ona sarı kart aldırtmak için yere atanlar oldu kendini. Semih'le ilgili tek eksik sol ayak çalışmaları yapmalı. Semih’i mümkün olduğu kadar elimizde tutmak istiyoruz. Biz Türk’üz ama dünya takımı olacağız. Altyapıdan birkaç Semih yetiştirip, oyuncu satarak alttan gelenlerin önünü açmak istiyoruz. Semih bizim rol modelimiz. Her sene bir Semih çıkmaz ama başka mevkilerde bulabiliriz. Altyapıdaki bütün oyunculara ayrı bir eğitim başlattık. Hepsi özel dersler alacaklar. Her zaman başaramayabilirsiniz ama artık tek taraflı işlemeyecek. Sadece al, al değil, satacağız da."

SANTOS G.SARAY'A ÖZEL HAZIRLIK YOK

Pazar günü G.Saray ile oynayacakları dev derbi hakkında ise Kartal'ın teknik patronu, "Gedson Fernandes yok diye sahada eksik olmayacağız. 11 kişi olacak. Bireysel olarak kimseyi değerlendirmiyorum. Amacım güçlü bir takım oluşturmak. Küçük takımlar G.Saray'a karşı kontraatak yapabilir. Ama biz Beşiktaş olarak özel plan yapmayız. Rakibimizi analiz edeceğiz ama kendimi oyunumuzu oynayıp, 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

ABOUBAKAR BURAYA AİT HİSSEDİYOR

Yeni sezonda Beşiktaş ile yola devam etmeyeceği konuşulan Vincent Aboubakar'ın geleceği hakkında açıklama yapan Fernando Santos, "Aboubakar, eğer kötü durumda olsaydı kadroda olmazdı. Takımda yer alan hiçbir oyuncunun kendini Beşiktaş'a ait hissetmeme durumu olamaz" dedi.

RAPORUMU VERECEĞİM

Siyah-Beyazlılar, G.Saray derbisi sonrasında Cenk Tosun ve Salih Uçan ile masaya oturacak. Bu oyuncuların henüz yeni sözleşme imzalamaması hakkında Santos, "İki oyuncumuzun sözleşmeleri konusunda raporumu hazırlıyorum, yönetime sunacağım. Salih'in sakatlığı hakkında sağlık ekibimizden haber bekliyoruz" diye konuştu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki