BEŞİKTAŞ'I ALLAH KORUDU! (BÖLÜM 1)

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı.
Haberin yayılanma tarihi:19 Ocak 2024, Cuma

Hiç Boşuna Güder Mi Çoban? Dağda Gözleri Olmasa, Sütte, Yoğurtta, Yağda…

İnsan, Görmek İstediğini Görür. Ancak ONURLU, Güzide (!) basın ve kalemlerin böyle bir lüksü yok. Bağı bulunduğu kurum, camia ve insanların hak ve hukukunu korumakla da mükelleftir.

KARGO FİRMASI İLE RESMİ İMZA YOK, DUYURUSU VAR!

Daha önce de BJK ile ufak çaplı sponsorluk ve işbirliği çalışmalarında bulunan GKN kargo firması, kulüp içerisinde değil de bir akşam yemeğinde yapılan görüşme ile anlaşmak üzere olduğu algısı kafalarda soru işaretleri bıraktı. Üstelik resmi anlaşmanın yapıldığı kamuoyu ile paylaşılmadan kulübün sosyal medya hesabından yapılan ‘Anlaşmak Üzereyiz’ paylaşımı da spor dünyasında nerdeyse bir ilk...

SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANMASIN DİYE ADETA SAVAŞ VERDİK

Sosyal medyaya sızan yemekli görüşmenin ardından, GKN kargo firması ile ilgili inanılmaz iddialar gündeme gelmişti. Bu konuda affınıza sığınarak hiç mütevazi olmayacağım. Birçok Siyah-Beyaz kalem gerçekleri bilmesine rağmen 3 maymunu oynarken bizler ekip olarak BJK milyonlarca dolar zarar etmesin diye bilinen, bilinmeyen, siyasetçi, idareci koca-koca adamlarla bu anlaşmanın olmaması adına adeta savaş verdik.

GKN KARGO İFLAS BAYRAĞINI ÇEKTİ!

Sonuçta ne mi oldu? Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetiminin meyhaneden arkadaşı olan kargo firması 5O8 MİLYON TL (Yazıyla Beşyüz Sekiz Milyon) zarar ettiği gerekçesi ile iflas etti. Yetmezmiş gibi X başkan, eski yol arkadaşlarına söz konusu firmanın çeklerini alacaklarına karşılık teminat olarak vermiş. Doğal olarak çekler ödenmiyor ve alacaklı durumunda olan eski idareciler ‘Devamlılık Esastır’ düz mantığı ile Hasan ARAT yönetiminden çare bekliyor. Bu durum ile ilgili detayları, gerekirse ileride tüm açıklığı ile yazmayı planlıyorum.

BASINDA GKN KARGO HABERLERİ...

Ailenin ikinci kuşak temsilcilerinden Gökhan Akyürek’in yönetim kurulu başkanı olduğu şirket geçen 4 Ocak günü konkordato talebinde bulundu. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde yapılan başvuruda, şirketin olası hacizlere karşı korunması talep edildi.

ARKASI YARIN

* Şirketin Para Kaynağı?

* Beşiktaş'ın Alacağı Var Mı?

* Galatasaray Kulübü İle Görüştüm

* Beşiktaş'ın Değil, Kişilerin Adamı GASTECİLER!

(Şimdilik) Hak Edene Saygılarımla
          Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki