BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA KONFERANS LİGİ RAKİPLERİ! (ANALİZ)

Dün akşam Dinamo Kiev'i eleyerek Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı başaran Beşiktaş, Club Brugge, Bodo-Glimt ve Lugano ile eşleşti...
Haberin yayılanma tarihi:02 Eylül 2023, Cumartesi

CLUB BRUGGE

Belçika temsilcisi, UEFA Konferans Ligi'ne ikinci eleme turundan başladı. Sırasıyla Aarhus, KA Akureyri ve Osasuna'yı elemeyi başardı. Bu sezon ligde 4 maça çıkan Club Brugge, 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Norveçli teknik adam Ronny Deila'nın çalıştırdığı Brugge'ün 135 Milyon Euro kadro değeri bulunuyor. Belçika temsilcisinin en pahalı futbolcusu ise Danimarkalı Andreas Skov Olsen.

BODO/GLİMT

İkinci torbadan Beşiktaş'ın grubuna düşen Norveç temsilcisi, UEFA Konferans Ligi'ne direk grup etabından katılma hakkı kazandı. Bu sezon Norveç Ligi'nde 19 maça çıkan Bodo/Glimt, 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ligin zirvesinde yer alıyor. Norveç ekibini 54 yaşındaki Kjetil Knutsen yönetirken takımın 30 ilyon Euro değeri bulunuyor. Galatasaray'da bir dönem forma giyen Omar Elabdellaoui de Bodo'da forma giyiyor.

LUGANO

İsviçre temsilcisi, Avrupa Ligi Play-Off mücadelesinde Gilloise'ye elenerek UEFA Konferans Ligi'nde gruplara katılma hakkı kazandı. Bu sezon İsviçre Ligi'nde 4 maça çıkan Lugano, 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. 24 Milyon uro kadro değeri olan Lugano'yu İsviçreli teknik adam Mattia Croci-Torti yönetiyor.

Fanatik

Etiketler: Avrupa   zirve   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki