BEŞİKTAŞ'IN DEFANSINA DEV KULE!

Kara Kartal'ın savunmadaki yeni sigortası Worrall, 1.90'lık boyuyla hava toplarında rakiplerine geçit vermiyor...
Haberin yayılanma tarihi:06 Şubat 2024, Salı

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK;

Teknik direktör Fernando Santos'un uzun süredir ısrarla alınmasını istediği İngiliz stoperin işini bitiren yönetim, Trabzonspor maçını tribünden izlettiği 27 yaşındaki başarılı savunma oyuncunu kiralık olarak renklerine kattı. Beşiktaş'ın savunma hattını güçlendirmek için Nottingham Forest'den yaptığı Joe Worrall transferi, Siyah-Beyazlı camiada yüzleri güldürürken, Ada basınında da geniş yankı uyandırdı.

11 GOLE DİREKT KATKI

Tecrübeli savunmacı için Nottingham Forest'a herhangi bir ücret ödenmeyecek, Worrall ise senelik 600 Bin Euro maaş alacak. Kara Kartal'ın savunmadaki yeni sigortası Worrall, 1.90'lık boyuyla hava toplarında rakiplerine geçit vermiyor. Hem sağ hem de sol stoper olarak görev yapabilen İngiliz stoper, bunun dışında kesici yöne ve topu oyuna başarıyla sokabilme özelliklerini de taşıyor.

Kariyerine Nottingham Forest'ta başlayan başarılı oyuncu, daha sonra Dag Red FC ve Rangers'ta kiralık olarak forma giydi. 2018-2019 sezonundan bu yana aralıksız olarak Nottingham'da görev yapan Worrall, 226 maçta 5 gol ve 6 asistlik performans gösterdi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki