BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDEKİ FUTBOLCU ''TECAVÜZ'' İDDİASI!

İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen William Carvalho, Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden biriydi. Yıldız futbolcunun bir kadına tecavüz ettiği iddiaları ortaya atıldı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Şubat 2024, Salı

İSPANYOLLARIN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ;

İspanya'nın Real Betis'in yıldızı Portekizli orta saha oyuncusu William Carvalho, uzun süredir Beşiktaş'ın gündeminde yer alıyordu. 31 yaşındaki futbolcu için flaş bir iddia ortaya çıktı. Carvalho'nun bir kadına tecavüz ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

İLAÇ VERİP TECAVÜZ ETTİ!

Fanatik'te yer alan habere göre; yıldız futbolcu geçtiğimiz ağustos ayında Sevilla'nın ünlü bir otelinde mağdur kadına ilaç vererek tecavüz etti. Haberde Ibiza'da yaşayan kadınla Carvalho'nun önce bir restoranda buluştukları ve yemeğin ardından bir otelde sabahladıkları ortaya çıktı. Mağdur kadının anlattıklarına göre uyandığında vücudunda şiddet izleri olduğu ve yaşananları hatırlamadığı iddia edildi.

KAMERA KAYITLARI VAR

Carvalho ve mağdur kadının gittiği otelin güvenlik kameralarına ise ikilinin kayıtlarının olduğu ortaya çıktı. William Carvalho'nun tüm bu yaşanan olayların ardından Sevilla mahkemesi tarafından tecavüz suçuyla ilgili ifadeye çağırılırken, Portekizli futbolcunun mahkemeye çıkması bekleniyor.

Halk T

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki