BEŞİKTAŞ'IN İSMİ HER YERDEN SİLİNDİ!

Siyah-Beyazlılar sahasında Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup oldu...
Haberin yayılanma tarihi:09 Kasım 2023, Perşembe

AVRUPA'YA VEDA;

Şenol Güneş'e veda eden, başkanı Ahmet Nur Çebi'ye veda eden, Süper Lig şampiyonluk yarışına veda eden Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'ne de veda etti. Beşiktaş, Bodo-Glimt'e evinde de 2-1 yenilerek, Avrupa macerasını da erkenden bitirdi. Siyah Beyazlılar 4 maçın sonunda 1 puanda kaldı.

Protestolar Altında Dönüş Çabası

UEFA Konferans Ligi'ne tutunmak için sahaya çıkan Beşiktaş, 38. ve 49. dakikalarda Faris Pemi'nin gollerine engel olamadı. Taraftarın protestolarına rağmen toparlanmaya çalışan Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün 64. dakikada attığı golle umutlandı. Ancak golden sonra yakalanan fırsatlar kullanılamayınca dönüş mümkün olmadı.

Necip Uysal Alkışlandı

Beşiktaş'ta uzatmanın üçüncü dakikasında Necip Uysal kırmızı kart gördü. Siyah Beyazlıların altyapısından çıkan oyuncuyu atılmasına rağmen taraftarlar tarafından alkışlarla soyunma odasına uğurlandı.

Geriye Türkiye Kupası Kaldı

Takımın başında geçici olarak bulunan Burak Yılmaz'a tribünler küfürlü tezahürat yaparak, görevi bırakmasını istedi. 3 Aralık'ta olağanüstü kongreye gidecek olan Beşiktaş'ta bu sezon elde kalan tek hedef Ziraat Türkiye Kupası.

Etiketler: Avrupa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki