BEŞİKTAŞ'IN KAYIP TRANSFERİ EMRECAN!

Beşiktaş'ın Somaspor'dan kadrosuna kattığı Emrecan Bulut, Siyah-Beyazlı formayla tek bir maça bile çıkamadı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ekim 2023, Çarşamba

SİFTAHI YOK;

Sezon başında TFF 3. Lig ekibi Somaspor'dan 6 Milyon TL bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Emrecan Bulut, Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı hiçbir resmi maçta forma şansı bulamadı. Maç kadrosuna bile girmekte zorlanan 20 yaşındaki hücum oyuncusunun, devre arasında başka bir kulübe kiralık olarak gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

BAŞKAN ÇEBİ VE YÖNETİM SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Beşiktaş, seçim için tarihi Galatasaray derbisinden sonra belirlemeye hazırlanıyor. Yyönetim, alınan karar sonrası seçim tarihini Galatasaray derbisinin ardından belirlemeye hazırlanıyor.

Beşiktaş Kulübü, 6 Ekim tarihinde yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir" ifadelerini kullanarak seçime gidileceğini duyurmuştu. Ancak seçimle ilgili olarak bir tarih açıklanmaması, kafalarda soru işaretleri yarattı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki