BEŞİKTAŞ'IN LOKOMOTİFİ VİNCENT ABOUBAKAR!

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapsa da devamını getiremeyerek kaosa sürüklenen Beşiktaş'ta, Aboubakar ayakta kalan tek isim oldu...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ekim 2023, Cuma

'SİYAH İNCİ' BİLDİĞİNİZ GİBİ;

Siyah-Beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş görevinden ayrıldı, Başkan Ahmet Nur Çebi olağanüstü kongre kararı aldı ancak Aboubakar şartlar ne olursa olsun hız kesmedi, gollerini atmaya devam etti.Kamerunlu santrfor birbirinden estetik ve kritik golleriyle Kartal'ı adeta tek başına taşıdı. Geçen sezon ara transfer döneminde Wout Weghorst'un yerine Al Nassr'dan kadroya dahil edilen Aboubakar geldikten sonra 32 resmi maçta 24 gol, 5 asiste imza attı. 2022-23 sezonunun ikinci yarısında 16 karşılaşmaya çıkan Aboubakar 13 gol, 2 asistlik performans sergilemişti. Deneyimli futbolcu bu sezon ise 16 maçta 11 gol, 3 asist kaydetti, Kartal'ı ayakta tutan en büyük faktör olarak kalitesini gösterdi.

ABOUBAKAR İLK KEZ GALATASARAY DEPLASMANINA GİDİYOR

Kamerun Milli Takımı kampından 18 Ekim Çarşamba günü İstanbul'a dönmesi beklenen Vincent Aboubakar, Galatasaray ile 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak derbide de Beşiktaş'ın en büyük gol umudu olacak. Yıldız futbolcu geçen sezon Galatasaray'ı Dolmabahçe'de 3-1 yendikleri son derbide çok şık bir gol kaydederek skoru belirlemişti. Bu arada Aboubakar ilk kez Galatasaray deplasmanına çıkacak. Kamerunlu forvetin daha önce sarı-kırmızılı takıma karşı oynadığı 3 derbi de Dolmabahçe'de oynanmıştı.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki