BEŞİKTAŞ'IN 'PATRONU' BİR OYUNCUNUN DAHA ÜZERİNİ ÇİZDİ!

Siyah-Beyazlılar da Rebic, sabırları taşırdı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ocak 2024, Salı

REBİC'İN OYNAMAMA SEBEBİ?

Teknik Direktör Fernando Santos’un son dönemde antrenmanlardaki isteksiz tavırları yüzünden Hırvat futbolcuya Sivas’ta forma vermediği ortaya çıktı. Portekizli çalıştırıcı, Sivas’ta ikinci yarıda 19 yaşındaki Yakup Arda Kılıç ve 16 yaşındaki Mustafa Erhan Hekimoğlu’na şans tanırken Ante Rebic’i 90 dakika boyunca kulübede bekletti.

Santos maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Benim için 16 yaşındaki oyuncuyla 35 yaşındaki futbolcu arasında fark yok. Antrenmanlarda kim iyiyse formayı ona veriyorum” diyerek, Rebic’in idmanlarda iyi çalışmadığını ima etmişti.

BEŞİKTAŞ SÖZLEŞMESİNİ FESHETMEK İSTİYOR

Siyah-beyazlı yönetim yıllık garanti ücreti 2,5 Milyon Euro olan Rebic’in Haziran 2025’te bitecek sözleşmesini feshetmek istiyor. Milan’dan bedelsiz transfer edilen 30 yaşındaki deneyimli futbolcu ise şu an için ayrılığa yanaşmıyor. Beklentileri karşılıksız bırakan Rebic’in düzenli oynayamamaktan şikayetçi olduğu aktarıldı. Sürekli ilk 11’de yer almak isteyen Hırvat futbolcunun yedek beklemekten sıkıldığı ve bu nedenle antrenmanlarda umursamaz tavırlar sergilediği vurgulandı.

Skorer

Etiketler: Rebic   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki