BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI 3 GÜN İÇERİSİNDE İSTANBUL'DA OLACAK!

Siyah Beyazlılar, Fransız teknik direktör Bruno Genesio ile anlaşmaya çok yakın...
Haberin yayılanma tarihi:30 Aralık 2023, Cumartesi

3 İsimle Görüşüldü

Siyah Beyazlılarda Rıza Çalımbay'ın ardından teknik direktör arayışları başladı. Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba düzenlediği basın toplantısında şu ana kadar 3 yabancı teknik direktörle görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bruno Genesio İle Anlaşma Çok Yakın

Sports Digital'in haberine göre, Beşiktaş'ın, Fransız teknik adam Bruno Genesio ile anlaşma noktasına geldiği aktarıldı.

1,5 Yıllık İmza

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Genesio futbol yapılanması konusunda ortak paydada buluştu. 57 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş'a 1.5+1 yıllık imza atması bekleniyor. 

3 Gün İçinde İstanbul'a Gelecek

Beşiktaş, 57 yaşındaki Fransız çalıştırıcı Bruno Genesio'yu 3 gün içinde İstanbul'a getirmeyi planlıyor.Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, 5 Ocak'taki Kasımpaşa maçına yeni teknik direktörleri ile çıkmak istediklerini söylemişti.

Milli Futbolcumuzun Hocalığını Yaptı

Kariyerinde Lyon, Beijing Guoan ve Rennes'i çalıştıran Genesio, 2021-22 sezonun başında Kayserispor'dan 3,5 Milyon Euro bonservis bedeli ile Rennes'e transfer olan milli kalecimiz Doğan Alemdar'ın da bir dönem hocalığını yaptı.

Ofansif Futbol Anlayışı

Ünlü teknik adam futbol dizilişi olarak daha çok 4-3-3'ü tercih ederken, ofansif bir futbol anlayışı benimsiyor. Son olarak Stade Rennais'i çalıştıran Bruno Genesio takımıyla bu sezon çıktığı 16 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti. 

1,82 Puan Ortalaması

Teknik direktörlük kariyerinde şu ana kadar 349 maçta görev yapan Genesio bu karşılaşmalarda 188 galibiyet, 71 beraberlik ve 90 yenilgi elde etti. Fransız çalıştırıcı 1.82 puan ortalaması yakaladı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki