BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ SINIFTA KALDI!

Bu sene zirve yarışından uzak kalan Siyah-Beyazlılarda yaz transfer çalışmaları sürerken Fernando Santos yönetime transfer görüşünü yönetime iletti...
Haberin yayılanma tarihi:15 Mart 2024, Cuma

KARTAL SERGEN YALÇIN'IN TAKIMINI KONUK EDİYOR;

Lig'in 30. haftasında sahasında Sergen Yalçın'ın ekibi Bitexen Antalyaspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta maç hazırlıkları sürüyor. Ligin 29. haftasında Gaziantep FK karşısında beklemediği bir yenilgi alan Siyah-Beyazlılar, taraftarı önünde Antalya ekibini mağlup ederek çıkışa geçme peşinde.

KADRO PLANLAMASI DEVAM EDİYOR!

Bu sene zirve yarışından uzak kalan Siyah-Beyazlılarda yaz transfer çalışmaları da bir yandan sürerken Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'tan yönetime flaş bir transfer talebi geldi. Portekizli çalıştırıcı, Joe Worrall'ı örnek göstererek "onun gibi olmasın" diyerek transfer görüşünü yönetime iletti.

Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Gaziantep FK maçında Omar Colley'in yokluğunda sol stoperde maça ilk 11 başlayan yeni transfer Joe Worrall, gösterdiği performansla sınıfı geçemedi. Devre arası transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forrest'tan kadroya katılan 27 yaşındaki İngiliz stoper, savunmadaki oyunuyla teknik direktör Fernando Santos'un gözüne girmeyi başaramadı.

KÖTÜ ÖRNEK JOE!

Yaz transfer sezonu için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, bundan sonra takıma katılacak futbolcular için teknik ekibe transfer mesajını iletti. Portekizli teknik adam Joe Worrall'ı örnek göstererek, "Kiralık da olsa, bize yeterince katkı veremeyecek oyuncu istemiyorum" dediği ifade edildi. Beşiktaş'a transfer olduktan sonra Siyah-Beyazlı ekiple 3 maça çıkan 1.93 boyundaki stoper 2 maça ilk 11'de başladı. İngiliz oyuncu bu maçlarda gol veya asist katkısı üretemedi.

Aspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki