BEŞİKTAŞ'TA BAKHTİYOR OLAMAYAN FUTBOLCU AYRILMAK İSTİYOR!

Bakhtiyor Zaynutdinov’un Beşiktaş’ta şans bulamadığı için mutsuz olduğu ve bu nedenle devre arasında takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ifade edildi...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ekim 2024, Cuma

TEKLİF BEKLİYOR;

Kazak futbolcu, kariyerini hala Avrupa’da bir kulüpte sürdürmek istese de Rusya’dan gelecek muhtemel bir teklife bu kez olumlu yaklaşacak. Deneyimli oyuncunun düzenli oynamak istediği ve bu nedenle kendisine gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacağı vurgulandı.

Sakatlığı yüzünden iyi bir hazırlık kampı geçiremeyen Bakhtiyor Zaynutdinov bu sezon ilk kez Kayserispor deplasmanında 1 dakika süre aldı. Siyah-Beyazlı futbolcu, Gaziantep FK deplasmanında ise bitime 4 dakika kala oyuna dahil olmuştu.

AL MUSRATI DÖNÜYOR

Beşiktaş’ın deneyimli orta sahası Al Musrati pazar günü Konyaspor maçıyla birlikte formasına kavuşacak. Ajax’la 26 Eylül’de oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında adale sakatlığı yaşayan Libyalı futbolcu; Kayserispor, Eintracht Frankfurt ve Gaziantep FK karşılaşmalarında takımdaki yerini alamamıştı.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un sakatlığı tamamen düzelen ve bir süredir takımla çalışan Al Musrati’ye Konyaspor maçında ilk 11’de forma vereceği ifade edildi. Deneyimli futbolcunun, Konyaspor karşılaşmasında orta sahadaki partneri yine Gedson Fernandes olacak. Bu arada Al Musrati sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcu kart görmesi halinde Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki