'BEŞİKTAŞ'TA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK, UMUT VERMİYOR!'

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Nisan 2024, Cuma

Siyah Beyazlıların Çok Kötü Futbol Oynadığı Maçlar Gördüm Ancak Atak Devamlılığı Ve Pas Kalitesinden Bu Kadar Yoksun Olduğunu Hiç Görmedim;

Beşiktaş gibi bir takım sahada Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Milot Rashica, Ernest Muci ve Gedson Fernandes gibi oyuncular varken bu kadar basit ve fazla top kaybıyla oynamaz. Oynayamaz. Yaklaşık 100 dakika oynanan bir maçta siyah beyazlılar sadece 169 isabetli pas yapabildi. Omar Colley ile skor avantajını eline geçirdikten sonra oyunun kontrolünün tamamen Başakşehir’e geçmesi; Beşiktaş’ın dakikalar ilerledikçe daha da defansifleşmesi beraberlik golünü kaçınılmaz kıldı.

SANTOS ESKİ KAFALI BİR HOCA

Fernando Santos ne yazık ki eski kafalı bir teknik adam... 10 kişilik bir blok halinde savunma ve hücum yapmak yerine öndekiler ve arkadakiler tarzı eski moda bir oyun anlayışla Beşiktaş’ı çağın gerisinde bir tarza sürüklüyor.

Fazla hücumcuyla ofansif oynanır, fazla savunmacıyla iyi savunma yapılır diye bir şey günümüz futbolunda yok. Ben Beşiktaş’ın uzun yıllardır çok kötü futbol oynadığı maçlar gördüm ancak atak devamlılığından ve pas kalitesinden bu kadar yoksun olduğuna hiç tanıklık etmedim.

BEŞİKTAŞ BÖYLE OYNAMAMALI

İkinci yarıda Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal çıktıktan sonra top rakip yarı sahada hiç kalmadı. Başakşehir’in %71 topa sahip olarak oynadığının da altını çizersek Beşiktaş’ın saha içinde ne kadar çok acı çektiğini de ortaya koyabiliriz. Ayrıca bu oran ikinci yarıda %73’e 27 olarak Başakşehir lehine idi.

Beşiktaş gibi büyük bir kulüp bu kadro kalitesiyle böyle bir futbol oynamaz. Ligde zaten 3’üncülük iddiası dışında üzerinde herhangi bir baskı yokken Portekizli teknik adamın seçtiği bu oyunu bundan sonra değiştirmesini de beklemek iyimserlik olur. Santos geleli 3 ay oldu ve oyun gelişmiyor, umut vermiyor.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki