''BEŞİKTAŞ'TA ESKİYE DÖNÜŞ!''

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ocak 2024, Pazar

Bu Yenilgi Siyah Beyazlı Takım İçin Belkide Hayırlı Olacaktır;

Beşiktaş’ta Fernando Santos etkisi sadece 2 maç sürdü. Etkisi derken taktiksel veya formasyon anlamında zaten bir dokunuş yoktu. Sadece daha disiplinli ve istekli bir oyuncu grubu vardı sahada. Dün Beşiktaşlı futbolcular bu sezonki coşkusuz, isteksiz görüntülerini yeniden ortaya koydu. Sahada lider özellikli, oyuna karakter koyacak, isyan edecek futbolcusu yok kolay kabullenen bir grup var.

ORTAYA ÇIKAN TABLO ACI VE VAHiM

Tüm bunlara kalite sorunlarını da ekleyince ortaya çıkan tablo acı ve vahim. Dün 2 kaptan, 2 büyük tecrübe Cenk Tosun ve Mert Günok dahil herkes tel tel döküldü. Kaleci Mert Günok, yemeyeceği golleri yedi. Cenk Tosun hamlesiz ve statik idi. Açıkçası Beşiktaş’ta ayakları yere basan sadece Milot Rashica vardı. Gedson Fernandes de çok geriye gitti ve çalışkan gibi gözükse de takıma hiçbir şey katmıyor.

KALiTE DÜŞÜK, KAZANMA HIRSI EKSiK

Dün bu orta saha ile Beşiktaş’ın maçı kazanması ve beklenen futbolu ortaya koyması da pek mümkün değildi. Kadro kalitesi yetersiz. Mücadele gücü ve kazanma hırsı eksik. Ayrıca Fernando Santos, dün Rebiç ile başlamalıydı.

Pendikspor, iyi yardımlaştı, sabırlı ve akılcı oynadı. Mame Thiam-Umut Nayir ve Halil Akbunar 3’lüsüyle de Beşiktaş’ı haklı bir şekilde mağlup etti. Bu farklı yenilgi belki de Beşiktaş ve Fernando Santos açısından hayırlı bir hezimet olacaktır. Birçok oyuncunun yeterlilikleri ciddi şekilde sorgulanmalı.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki