BEŞİKTAŞ'TA GEDSON FERNADES ÇIKMAZI!

Beşiktaş'ta tüm gözler 21 Ekim Cumartesi günü G.Saray ile oynanacak debi karşılaşmasına çevrilmiş durumda...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ekim 2023, Perşembe

5 MAÇTIR SAKAT;

Siyah-Beyazlılarda üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında gelen şok Lugano yenilgisi de bardağı taşıran son damla olmuştu. Şenol Güneş'in istifası ve yönetimin de seçim kararı almasının ardından şimdi de sakat oyuncuların durumu keyifleri kaçırıyor. Özellikle de omuzundaki sakatlığı sebebiyle 4 Süper Lig, 1 de UEFA Konferans Ligi maçını kaçıran Gedson Fernandes'in durumu teknik heyetin de sabrını taşırdı.

TARAFTAR DA SABIRSIZ

İstifa eden Güneş'in, Lugano maçı öncesi "Fernandes iyileşmişti ama şimdi de ayak bileğini burktu" açıklaması birçok farklı yorumu da beraberinde getirdi. Gedson'un mutsuz olduğu iddiaları yüksek sesle dile getirilirken, takımın orta sahadaki en etkili oyuncusunun yer almadığı maçlarda Kartal'ın verimsiz bir futbol ortaya koyması da eleştirilerin dozunu artırdı. Öyle ki Lugano maçını tribünden izleyen ve stadı koltuk değnekleriyle terk eden Gedson için teknik heyet kadar Beşiktaşlı taraftarlar da artık sabırsızlanıyor.

KRİTİK MAÇTA OLMALI

Burak Yılmaz yönetimindeki teknik heyet, kulüp doktorlarıyla bir araya gelerek Fernandes'e milli ara döneminde yoğun bir tedavi programı uygulanmasını ve Portekizli yıldızın en geç hafta başında takıma dahil olarak duruma getirilmesini istedi. Siyah-Beyazlı taraftarlar da Gedson'un bu kritik karşılaşmada görev yapmasını istiyor. Genç oyuncunun pazartesi günü takıma katılması durumunda hafta sonuna kadar idman eksikliğini gidermesi ve deplasmandaki zorlu mücadelede takımının en önemli kozlarından biri olması bekleniyor.

Gedson Fernandes bu sezon 9 resmi maçta görev yaparken, bu periyotta rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. Portekizli oyuncu Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 47 maçta 4 gol ve 9 asistlik performansla toplam 13 gole direkt olarak katkı sağladı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki