BEŞİKTAŞ'TA KRİTİK SAATLER!

Kara Kartal da, son dönemde yaşanan depremlerin ardından bu hafta iki kritik kararın duyurulması bekleniyor...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ekim 2023, Salı

KONGRE TARİHİ VE BAŞKANIN KARARI;

Beşiktaş’ta kongre ve teknik direktör kararları nasıl şekillenecek? Son dönemde yaşanan depremlerin ardından bu hafta iki kritik kararın duyurulması bekleniyor. Kongre tarihi ve başkanlık adaylığı ile teknik direktörlük konusu merak ediliyor.

AHMET NUR ÇEBİ 'TOP ÇEVİRİYOR'

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde İsviçre temsilcisi Lugano’ya karşı 2-0’lık avantajını 3-2’lik skorla kaybeden Beşiktaş’ta, maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş istifa etmişti. Yönetim, Güneş’in istifasını hızla onayladı ve aynı zamanda kongre kararı aldığını duyurdu. Camia, bu hafta yapılacak açıklamada kongrenin ne zaman yapılacağını ve mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin yeniden aday olup olmayacağını öğrenmeyi bekliyor.

Başkan Çebi’nin, yönetimde bazı değişikliklere giderek seçimlere katılma düşüncesi olduğu biliniyor. Ancak ailesinin kendisine “aday olma” yönünde baskı yaptığına dair söylentiler var. Çebi’nin, bu süreçte yaşadıklarından dolayı moralinin bozuk olduğunu yakınlarına ifade ettiği belirtiliyor. Başkanın, kongre tarihi ve adaylık durumu hakkındaki kararını kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

PROTESTOLAR SÜRÜYOR

Çebi ve yönetimine karşı tepkisini uzun süredir dile getiren taraftarlar, İstanbulspor maçında da protestolarına devam etti.

HASAN ARAT RESMİ ADAYLIĞA HAZIRLANIYOR

Beşiktaş’ta şu an için başkanlık için adaylığı kesinleşmiş tek isim Hasan Arat. Uzun süredir bu göreve talip olduğunu belirten Arat’ın, kongre tarihinin açıklandıktan sonra bir basın toplantısı düzenleyerek resmi adaylığını ve vizyonunu paylaşması bekleniyor. Arat, geçmiş yıllarda da Serdar Bilgili’ye karşı iki kez başkanlık seçimine girmiş ancak başarılı olamamıştı.

TEVFİK YAMANTÜRK VE BURAK YILMAZ KARARLARI

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, başkanlık adaylığı konusunda kesin bir kararını henüz açıklamış değil. Önceki dönemlerde başkanlık isteğini belirten Yamantürk, son paylaştığı sosyal medya mesajında, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve diğer yetkililerle istişarede bulunacağını ifade etti.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU

Kulüpteki başka bir merak edilen konu ise teknik direktörlük mevzusu. Kongrenin bir ay içerisinde yapılacak olması, teknik direktörlük atamasının yeni yönetime bırakılacağı yönündeki ihtimalleri artırıyor. Ancak yaklaşan Galatasaray derbisi, bu atamanın hızla yapılmasını gerektirebilir. Eğer bu süreçte bir atama yapılırsa, teknik direktörün yerli bir isim olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu noktada Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba gibi Beşiktaş’a hizmetten çekinmeyen isimler öne çıkıyor.

BEŞİKTAŞ’A BAĞLILIK

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın geleceği de gündemin sıcak konularından biri. Burak Yılmaz’ın, A Milli Futbol Takımı için aldığı yardımcı antrenörlük teklifini, Beşiktaş’taki görevi nedeniyle reddettiği biliniyor. İstanbulspor maçında taraftarların desteğini arkasına alan Yılmaz’ın, geleceğiyle ilgili kararı başkan Ahmet Nur Çebi tarafından yakında duyurulacak.

DHA

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki