Bazen, Ömrümün Tamamını Geçirdiğim Ülkem Vatandaşlarını Ve Gönül Verdiğim Camiamı Anlamakta Çok Zorlanıyorum;
1 MİLYARLIK köprüye (Cebinden) 10 MİLYAR ödüyorsun dediğinde kimsenin kılı kıpırdamıyor,
Benzine 0,5 kuruş indirim geldiğinde gazeteler manşet yapıyor ve iktidar sevenler ayakta alkışlıyor.
BEŞİKTAŞ TÜRKİYE’DİR, TÜRKİYE DE BEŞİKTAŞ!
Siyah Beyazlı kulübün taraftar, üye ve medyası farkındalık konusunda (tabii olarak…) aynı reflekslere sahip.
İktidarlar BEŞİKTAŞ’ın öz mal ve varlığı olan ‘Halka Arz – Sermaye Artırımı’ cepten / BİZDEN yiyerek & SATARAK paralarımızı transferlere ve/veya telafisi mümkün olmayan yerlere savuruyorlar kimsenin sesi çıkmıyor,
Yönetenler ‘BJK’nın Mallarını SATARAK Faiz Yükünden Kurtulmayı’ gündemine aldığında camia ayağa kalkıyor ‘İstemezük, Sattrımazuk…’ diye kıyameti koparıyor.
Hâlbuki ikisi de SATIŞ
İkisi de AYNI şey,
İkisi de KÖTÜ,
İkisi de YOK etmek(!)
DENEMESİ BEDAVA İDDİA EDİYORUM...
Bu Ülkede işçi, emekli, memur vs… vergi kesintileri önce vatandaşın cebine girip sonra tahsil etmeye kalkılsa yemin ediyorum iktidarlar mevcut topladıkları vergilerin yarısını dahi toplayamaz.
BJK Camiası, son 20 senedir başkan ve idarecilerin Siyah Beyazlı kulübün kaç MİLYAR DOLAR’lık varlığını yok ettiğini, tükettiğini bilse geceleri uyku uyuyamaz ve/veya uyutmaz.
MAZİYE BİR BAKIVER!
* 101. yılda ‘Beşiktaş’ın Şampiyonluğu Satıldı…’ iddialarını unuttuk!
* Tabata, Gaziantepspor, benzin istasyonlarını kuruttuk!
* ‘Dünyanın en pahalı ve mebranı, çatısı, ihalelileri, faturaları bol ürünleri göremediğimiz şaibe dolu Siyah Beyaz inşaatında ‘Ama Stat Yapıyoruz’ diyerek kendimizi avuttuk!
* Koskoca BEŞİKTAŞ, BeşiktaşSpor’a evrilirken uyutulduk!
* Süleyman SEBA’nın aziz hatırası ile herkesi kandırarak on ay içerisinde, kulübü 100 Milyon Euro daha ekonomik krize sürükleyip firar edenlerden dahi medet umduk!
UNUTMADAN – UNUTTURMADAN BJK SERMAYE ARTIRIMI MESELESİ!
Bir önceki yönetim dümene geçer geçmez, Başkan Hasan ARAT ve Genel sekreter Kaan ŞAKUL'un çok hızlı hareket etmeleri marifetiyle BEŞİKTAŞ’IN Öz Varlığı Olan 1 Milyar 200 Milyon TL’lik sermaye artırımına gitmişti.
Yakın geçmişte yaşanan bu vakada borsa da birçok insan çok fazla para kaybetmiş, belki de bir avuç insan da kendi çerçevesine ‘Mutluluğun Resmini Çizmişti!’
Manipülasyon iddiaları, bir türlü açıklan(A)mayan BJK’nın ortada olmayan 125 MİLYON Lirası ve daha birçok meseleyi arama motorundan kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz. ((BJK, BULLS ŞİRKETİ, SERMAYE ARTIRIMI, HASAN ARAT…)
Serdal ADALI Ve Yeni Yönetimde Satış Yapacak Mı?
Diyeceğim O Ki; Yine gündem de bir sermaye artırımı, (6 MİLYAR LİRA TOTAL) yine bir satış var.
Bari bu sefer, SATIŞTAN gelecek parayı bankalar birliği denilen ucube sistemden kurtulmak adına değerlendirmeyi yönetenler düşünebilir mi acaba? Bakınız aynı yol ile Trabzonspor kurtuldu, Galatasaray eli kulağında.
Bari bu sefer ‘1 Avuç Dolar İçin’ bir avuç insan yerine, BEŞİKTAŞ’ı mutlu etmeyi düşünebilir misiniz?
Aslında BEŞİKTAŞLI tek bir gerçeği unutmasa Siyah Beyazın aydınlık yarınları adına bir umudumuz olabilir; Süleyman SEBA yaptı, ondan sonra gelenlerin tamamı sattı. Buyurun size BEŞİKTAŞ'ta Satmanın Dayanılmaz Hafifliği.
(Şimdilik) Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.