BEŞİKTAŞ'TAN KABADAYI HAMLESİ!

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başlayan Süper Lig devi Beşiktaş, gündemine Schalke 04'te kiralık olarak forma giyen Yusuf Kabadayı'yı aldığı iddia edildi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Haziran 2024, Salı

GELECEĞİNİ MASAYA YATIRDI;

Alman basınında yer alan haberlere göre; Schalke 04'teki geleceğini düşünen genç futbolcu , yaz transfer dönemindeki alacağı aksiyonlar masaya yatırıldı.

Schalke Kadroya Katmayacak

Liga Zwei'nin derlediği haberde; 1 Milyon Euro satın alma opsiyonuyla Bayern Münih'ten Schalke 04'e kiralanan Yusuf Kabadayı'nın, Mavi-Beyazlı kulübün mali tablosu nedeniyle Gelsenkirchen'de bir geleceğinin olmadığı belirtildi.

Beşiktaş Talip Oldu

Satın alma opsiyonun karşılanmaması nedeniyle Münih'e geri dönmesi beklenen genç oyuncuya, Süper Lig'den Beşiktaş'ın talip oldu.

Yusuf'un seçenekleri arasında Türkiye'nin de olduğunu belirtilen haberde şu ifadeler kullanıldı:

Yusuf Kabadayı'nın Almanya dışında başka seçenekleri de var. Süper Lig'de beşinci sırada bulunan Beşiktaş, gelecek sezonda Galatasaray ve Fenerbahçe'yle rekabet edebilmesi için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bu bağlamda Yusuf Kabadayı ile de görüşen yöneticiler, oyuncuyla temas halinde. Satın alma opsiyonunu elinde tutan Schalke 04, transferde ön planda gözükse de kulüpteki mali tablo nedeniyle bunun gerçekleşmemesi bekleniyor.

5 Gole Katkı Sağladı

Bu sezon Schalke 04 formasıyla 23 resmi maça çıkan Yusuf Kabadayi bu karşılaşmalarda 5 gollük skor katkısı sağladı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki