BEŞİKTAŞ'TAN WORRALL BOMBASI!

Sezon başından beri 15 farklı stoper ikilisiyle sahaya çıkan Beşiktaş, 27 yaşındaki İngiliz Joe Worrall'a kancayı taktı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Ocak 2024, Çarşamba

Devre Arası 'Lider' Stoper Transferi Yapmak İsteyen Kartal Rotasını İngiltere'ye Kırdı;

Siyah-Beyazlıların, Premier Lig'de Nottingham Forest forması giyen 27 yaşındaki stoper Joe Worrall ile temasa geçtiği öğrenildi. İngiliz TeamTalk'un haberine göre Beşiktaş, Sheffield United'ın da ilgilendiği savunmacı için resmi teklifini Nottingham yönetimine iletti. Bu sezon Premier Lig'de 7 maçta 440 dakika süre alan Worrall, skor katkısı sağlayamadı. 1.90 boyundaki 27'lik stoperin piyasa değeriyse 12 Milyon Euro.

SANTOS PAULİSTA TRASNFERİ İÇİN BASTIRIYOR

Beşiktaş, Valencia ile sözleşmesi sezona erecek olan Gabriel Paulista için de İspanyol ekibine resmi teklif iletti. Çağlar Söyüncü'yü F.Bahçe'ye kiralayan A. Madrid'in de Sambacı savunmacı için dahil olmasıyla transfer zora girdi. Her şeye rağmen Siyah-Beyazlılar'ın, Fernando Santos'un da kadrosunda görmeyi istediği 33 yaşındaki deneyimli isim için şartlarını zorlayacağı öğrenildi. Valencia, 1 maç daha oynaması halinde sözleşmesi uzayacak olan Paulista'yı elden çıkarmak istiyor.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki